Uddannelsen

Herunder kan du se fagene på uddannelsen. 

1. semester2. semester3. semester4. semester

Netværksteknologi 
(9 ECTS)

Indlejrede systemer 
(9 ECTS)

Programmering 
(7 ECTS)

Projektstyring og forretningsforståelse 
(5 ECTS)

Netværksteknologi 
(9 ECTS)

Indlejrede systemer 
(9 ECTS)

Programmering 
(7 ECTS)

Projektstyring og forretningsforståelse 
(5 ECTS)

Vælg mellem:
(30 ECTS)

Netværk
Cloud
It-sikkerhed

eller

Embedded systems
Elektronik
IOT

Praktik (15 ECTS) 

Afsluttende eksamensprojekt (15 ECTS)

Projektarbejde og undervisning på mindre hold

Undervisningsformen og det faglige niveau er tilrettelagt, så alle kan være med – uanset om du har en gymnasial eller en faglig uddannelse.

Den grundlæggende studieform er projektarbejde, som styrker helheden mellem de faglige emner og gør, at bliver fortrolig med den arbejdsform, som du kommer til at møde i virksomheder. På hvert semester arbejder du med flere projekter. Rammerne for projekterne er givet, men du har selv indflydelse på det konkrete projekt. Du arbejder i en projektgruppe og har en projektvejleder. Derudover får du vejledning og teoretisk undervisning med opgaver og øvelser.

Uddannelsen tilrettelægges, så den er fleksibel i forhold til dig som studerende – det gælder både det faglige indhold og undervisningsformen. Undervisningen foregår på mindre hold, hvor der løbende er evalueringer og personlige samtaler mellem studerende og undervisere. Det sikrer, at du får det maksimale ud af uddannelsen, og at vi kan tage hensyn til dine ønsker. Der er adgang til afdelingen hele døgnet, så du kan komme og bruge udstyret, når det passer dig.

Oplev dyst mellem robot-biler bygget af it-teknologstuderende

Samarbejde med erhvervslivet

Samarbejdet med erhvervslivet sker først og fremmest i forbindelse med projekterne, hvor du fx får vejledere fra erhvervslivet. Derudover inviterer vi løbende gæsteundervisere, der fortæller om de sidste nye trends og teknologier.

Undervisning på engelsk

Du bliver undervist på engelsk og får medstuderende fra mange lande. Du kan aflevere skriftlige eksamensprojekter og gå til eksamen på dansk. Med engelske fagtermer i bagagen, får du styrket dine muligheder for at bruge uddannelsen i mange sammenhænge - også internationalt.

En international uddannelse

Hvis du ønsker at arbejde i en international virksomhed eller ønsker at videreuddanne dig i udlandet, kan du få internationale og sproglige kompetencer ved at studere på den internationale linje. Bemærk at det kræver bestået engelsk B eller tilsvarende.

De to linjer er identiske i indhold og jobmuligheder, men den internationale linje ruster dig med en global forståelse.

Du kan også tage til udlandet på studie- eller praktikophold i løbet af din uddannelse.

Kristina og Cæcilie vil have indflydelse på fremtidens teknologi

”It handler ikke kun om tal og koder. Det er også et kreativt fag, hvor man skaber noget, som gør en forskel for andre mennesker.”

Læs hvad Kristina og Cæcilie fortæller om uddannelsen til it-teknolog her

Studieordning

Læs mere