Financial controller

Financial controller er en 2-årig videregående uddannelse, der kvalificerer dig til at arbejde med økonomistyring, eksternt regnskab og revision

Vil du arbejde med økonomistyring, eksternt regnskab, revision og controlling i det private erhvervsliv eller inden for det offentlige? Vil du være med til at sikre, at budgetterne overholdes, og regnskaberne stemmer?

Få en bred økonomisk uddannelse

Financial controller er en bred økonomisk uddannelse. Du får viden om økonomiske, juridiske og samfundsmæssige forhold, så du kvalificerer dig til at arbejde i både nationale og internationale virksomheder. Med uddannelsen lærer du at kombinere viden inden for økonomiske, juridiske og samfundsmæssige forhold, så du er i stand til at varetage, og planlægge opgaver inden for det økonomiske ansvarsområde.  

Det er kun din egen fantasi, der sætter grænser for hvilke virksomheder, du kommer til at arbejde i. Alle danske og internationale virksomheder har behov for dygtige økonomiske medarbejdere.

Læs mere om uddannelsen

Hør studerende fortælle om dagligdagen på uddannelsen

Praksisnær og dialogbaseret undervisning

Med uddannelsen får du bred viden om regnskabsforståelse, erhvervs- og samfundsøkonomi og jura. Undervisningen er praksisnær, og underviserne har selv arbejdet med de faglige problemstillinger i praksis. Derudover inviterer vi ofte gæsteundervisere fra erhvervslivet, der fortæller om, hvordan teorien bruges i deres virksomhed. Undervisningen er på dansk, og foregår på hold med ca. 30 studerende. Der er mulighed for god dialog mellem studerende og underviser, og du vil undervejs i studiet indgå i forskellige grupper og projekter. Dermed er du godt klædt på, når du skal i praktik på dit 4. semester.

Bliv controller, revisor eller regnskabsmedarbejder

Uddannelsen som financial controller kan være fundamentet for en karriere fx som controller, regnskabsmedarbejder, revisor eller budgetmedarbejder i økonomifunktioner i private og offentlige virksomheder, revisionsvirksomheder eller som regnskabsmedarbejder.

Læs mere om dine karrieremuligheder