Autoteknolog

Autoteknologuddannelsen er en 2-årig videregående uddannelse, hvor du får de kvalifikationer og kompetencer, der er efterspurgte i autobranchen. Du lærer både om moderne virksomhedsdrift og får viden om de nyeste teknologier og metoder inden for det autotekniske område.

Læs mere om uddannelsen

Ledige pladser - på en række uddannelser

Vi har enkelte ledige pladser på videregående uddannelser med start i august 2019.

Se hvilke uddannelser og hvordan du søger

Hør Peter fortælle om dagligdagen på autoteknologuddannelsen

Bliv værdsat i bilbranchen med viden om virksomhedsdrift og autoteknologi

Uddannelsen er for dig, der vil arbejde med den nyeste teknologi inden for avancerede elektroniske, hydrauliske og autotekniske systemer, fx el- og hybridteknik, connected car og autoteknisk analyse. Med uddannelsen får du også forståelse for virksomhedsdrift i bilbranchen med viden om bl.a. salg, økonomi, ledelse og kvalitets- og miljøstandarder.

Som autoteknolog kan du sætte dig ind i ny teknologi og formidle den til kollegerne. Du kan fungere som bindeleddet mellem de forskellige fagligheder, som er involveret i at holde en virksomhed i bilbranchen toptunet.

Læs mere om dine karrieremuligheder

Praktik eller studieophold i udlandet

Hvis du vil stå stærkt på det internationale jobmarked, når du er færdiguddannet, kan du tage til udlandet på studie- eller praktikophold i løbet af din uddannelse.

Erhvervsakademi Aarhus udbyder i samarbejde med Aarhus Maskinmesterskole (www.aams.dk) den 2-årige autoteknologuddannelse.