Byggekoordinator

Projektledelse – bæredygtighed – værdiskabelse

Vil du arbejde med koordinering af byggeri? Møde udfordringer? Være med til at træffe beslutninger og få tingene til at ske? Så er uddannelsen til byggekoordinator noget for dig.

I løbet af fire semestre lærer du blandt andet om planlægning og styring af processer, fagtilsyn, kommunikation, virksomhedsdrift, entrepriseledelse og bæredygtighed. Du får viden om både byggeri og forretning og dine primære arbejdsopgaver bliver optimering og projektledelse af bygge- og anlægsprojekter.

Hør studerende fortælle om uddannelsen til byggekoordinator

Få en uddannelse tilpasset erhvervslivets behov

Uddannelsen er en toårig videregående uddannelse, som er udviklet i samarbejde med -og tilpasset erhvervslivet. Undervejs i studieforløbet holdes tæt kontakt til virksomheder i branchen, blandt andet med opgavesamarbejde og praktik. Det medfører i sidste ende gode muligheder for jobs, fx i en større entreprenørvirksomhed. Vi samarbejder med en lang række virksomheder.

Læs mere om uddannelsen

"Tager man ikke en chance – vinder man ikke en bamse"

Anders optimerer arbejdsprocesserne på byggepladser. Han har allerede job, før han er færdig med uddannelsen til byggekoordinator.

Mød Anders

Bliv bindeled mellem håndværker og projektleder

Dit kommende job som byggekoordinator vil være i krydsfeltet mellem byggeriets parter, du kan blive bindeleddet mellem håndværkere og projektleder og får stor indflydelse på byggeprocessen. Du bliver en central person, der kan lede og koordinere en byggeproces – og ikke mindst forstå og vurdere et byggesagsforløb. Du får en bred forretningsforståelse samtidig med, at du får viden om det byggefaglige, så du bliver i stand til at tænke forretning ind i alle faser af et byggeri.

Læs mere om dine karrieremuligheder.