Ledige pladser

Søg om optagelse på ledige studiepladser på Erhvervsakademi Aarhus.

På enkelte uddannelser kan vi have ledige studiepladser efter ansøgningsfristen.

Sådan søger du en ledig studieplads

Når alle ledige pladser offentliggøres, åbner vi for online ansøgning her på siden.

Husk, at du skal opfylde adgangskravene til uddannelsen for at søge om optagelse på en ledig studieplads.

Du skal have al krævet dokumentation klar, når du ansøger - se, hvilke bilag du skal sende med din ansøgning 

Deadlines for studiestart i august

Alle ledige studiepladser offentliggøres, og kan søges, fra 26. juli.

Vi véd dog allerede pr. 10. juli, at vi har ledige pladser til studiestart i august på følgende 1½-årige professionsbacheloruddannelser som overbygning.

Bemærk, at du først kan søge nedenstående fra 26. juli. Samme dag bliver nedenstående liste opdateret med alle andre uddannelser, hvor vi også har ledige pladser.

For alle ledige pladser gælder, at du skal søge hurtigst muligt efter 26. juli.

Hvis vi har din ansøgning før 12. august kl. 12.00*, opfatter vi den som rettidig. Det betyder, at alle ansøgere vurderes samlet på baggrund af gennemsnittet fra den adgangsgivende eksamen.

Hvis vi stadig har ledige pladser efter 12. august, kan du fortsat søge - efter 12. august vurderer vi efter 'først til mølle'-princippet. Du kan søge om optagelse på ledige studiepladser helt frem til studiestart, eller til holdene er fyldt op.

Deadline for studiestart i januar

De ledige studiepladser offentliggøres 17. december.

Søg hurtigst muligt. Hvis vi har din ansøgning før 4. januar kl. 12.00*, opfatter vi den som rettidig. Det betyder, at alle ansøgere vurderes samlet på baggrund af gennemsnittet fra den adgangsgivende eksamen.

Hvis vi stadig har ledige pladser efter 4. januar, kan du fortsat søge - efter 4. januar vurderer vi efter 'først til mølle'-princippet. Du kan søge om optagelse på en af de ledige studiepladser helt frem til studiestart, eller til holdene er fyldt op.

Spørgsmål?

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte studievejledningen på telefon 7228 6020 eller e-mail vejledning@eaaa.dk.

---

* Hvis du har en international adgangsgivende eksamen, er ansøgningsfristen til en ledig plads allerede 1. august kl. 12.00 (studiestart i august) eller 19. december kl. 12.00 (studiestart i januar) pga. længere behandlingstid.