Praktikforløb i Rambøll kåret som årets bedste

Konsulenthuset Rambøll Management Consulting har fra start til slut givet praktikant Louise Kjær Petersen mulighed for at bidrage og vokse fagligt, og det sikrer dem prisen Årets Erhvervsakademi Aarhus-praktik 2019.

Det var en tydeligt glad Louise Kjær Petersen (til højre), der sammen med sin praktikvirksomhed Rambøll Management Consulting på Oluf Palmes Alle i det nordlige Aarhus kunne tage imod prisen som Årets Erhvervsakademi Aarhus-praktik 2019.

Louise Kjær Petersen var en af mange studerende, der i løbet af foråret havde indstillet sin praktikvirksomhed til prisen.

Juryen er ikke i tvivl om, at Rambøll har givet 22-årige Louise Kjær Petersen, der til daglig læser til finansbachelor, et ekstraordinært godt praktikophold. 

Uden omsvøb det fedeste forløb 

Juryen begrunder valget af Rambøll Management Consulting med, at praktikforløbet ligger i top på alle parametre. Fra begyndelsen et godt match mellem praktikant og virksomhed. Konsulenthuset har ikke tidligere haft finansbachelorstuderende i praktik.

"Rambøll har uden omsvøb lavet det fedeste forløb for Louise, som har sparket døren ind til helt nye fagområder og lært en hulens masse," siger Janus Benn Sørensen, CEO, Innovation Invest og en del af juryen.

Masser af succeser

Hos Rambøll har Louise været involveret i et hav af opgaver – også opgaver, som lå udenfor hendes finansfaglige felt. Hun har haft kundeansvar for 15 kommuner og lavet projekt for Børne- og Socialministeriet. Hun har været månedens salgsmedarbejder og haft rekorden i flest salg på en dag. Hun har også kodet hjemmeside, givet ledelsen input til en salgskampagne og lavet nye procedurer for sammenlægning af institutioner og GDPR. 

Stolte af prisen

Rambøll Management Consulting har kvitteret for indsatsen ved at tilbyde Louise en ansættelseskontrakt. Louise arbejder i dag sideløbende med sit studie hos virksomheden og kan veksle studiejobbet til en fastansættelse, når hun er færdiguddannet.

"Vi er rigtig stolte af at modtage sådan en pris og samtidig beæret over, at Louise har indstillet os uopfordret. Det er et dejligt skulderklap at få og bekræfter os i, at vi har et godt læringsmiljø," siger chefkonsulent og Louises mentor i Rambøll, Anne Dall (til venstre i billedet) og tilføjer:

”Louise har været en fantastisk praktikant, fordi hun har et enormt gå-på-mod. Hun er nysgerrig, engagerer sig og tager enormt meget ansvar. Når man giver Louise en opgave, er man ikke i tvivl om, at hun får den kørt i mål med 110 procent.” 

De 4 øvrige nominerede praktikvirksomheder

Lead Supply v. Multimedia Design dimittend Fani Bosak

Landbonord v. jordbrugsteknologstuderende Marc Reseke

Kale Nyabo v. Multimedia Design studerende Razvan Andrei Jumuga

DuGlemmerDetAldrig v. markedsføringsøkonomstuderende Kathrine Mie Christensen

Fakta om Årets Erhvervsakademipraktik

Hvert år er flere end 2.000 studerende fra Erhvervsakademi Aarhus i praktik. Praktik er obligatorisk på samtlige af erhvervsakademiets 27 videregående uddannelser. 

Kåringen af årets bedste praktik på Erhvervsakademi Aarhus hylder vigtigheden af det gode praktikophold og er samtidig de studerendes mulighed for at give deres praktikvirksomhed et skulderklap.

Til Børsen i København for at dyste mod syv finalister

Louise Kjær Petersen og Rambøll Management Consulting går nu videre til den landsdækkende finale, hvor praktikforløbet skal op imod vinderne fra landets øvrige syv erhvervsakademier.

Landets bedste praktikophold bliver kåret ved en stor prisfest tirsdag den 28. maj 2019 i Børssalen i København.

Studerende fra Erhvervsakademi Aarhus har tidligere vundet den landsdækkende praktikkonkurrence i 2016 og igen i 2018.

Se video med vinderpraktikant Louise Kjær Petersen fra Rambøll