Praktikforløb hos BoligPortal kåret som årets bedste

Danmarks største lejeboligportal BoligPortal har fra start til slut givet praktikant Patrik Melis mulighed for at bidrage og vokse fagligt, og det sikrer dem prisen Årets Erhvervsakademi Aarhus-praktik 2020.

Patrik Melis var en af mange studerende, der i løbet af foråret havde indstillet sin praktikvirksomhed til prisen.

'Ekstraordinært godt'

Juryen begrunder valget af BoligPortal og Patrik Melis med, at praktikforløbet ligger i top på alle parametre. Fagligt og socialt. Fra begyndelsen et godt match mellem praktikant og virksomhed. 

"Jeg ville ikke ændre en eneste ting ved forløbet. Ikke en. Det var ekstraordinært godt," siger den 21-årige multimediedesignstuderende, der kommer fra Slovakiet og tog til Aarhus efter sin studentereksamen for at uddanne sig.

Masser af timer med fingrene i brugerfladen

Hos BoligPortal, Danmarks største lejeboligportal med mere end 50 ansatte, arbejdede Patrik bl.a. med BoligPortal’s app, både under sin ti uger lange praktik og i sin hovedopgave, og forbedrede hjemmesiden til det svenske marked.

”Jeg har altid ønsket mig et praktikforløb, der skulle lære mig en masse om design. Jeg fik fingrene i helt ned i maskinrummet. Jeg designede seks timer hver dag - og jeg elskede det,” siger Patrik og tilføjer:

"BoligPortal viste mig stor tillid, gav mig masser af feedback, lod mig samarbejde med dygtige kolleger og opleve, hvor inspirerende det er at arbejde i et team."

Direkte fra praktik til job

BoligPortal har kvitteret for indsatsen ved at tilbyde Patrik studiejob som UX Designer. 

”Patrik har været en fantastisk praktikant, først og fremmest fordi han er skide dygtig og dernæst fordi han har en Pippi Langstrømpe-mentalitet med en smittende nysgerrighed og gå-på-mod,” siger Patriks kollega og mentor Product Manager og UX Designer Frederik Rømming fra BoligPortal.

Stolte af prisen

Hos BoligPortal vil man bruge prisen til minde sig selv om at blive ved med at gøre det godt for de ansatte.

"Vi er meget stolte af denne pris. Når man bliver en del af BoligPortal, er det vigtigt, at man får mulighed for at gøre en forskel, får et oprigtigt ansvar, så man kan se og mærke resultatet af sit arbejde, det har vi alle brug for," siger BoligPortal’s administrerende direktør Anders Hyldborg.

Se video med vinderpraktikant Patrik Melis fra BoligPortal

De 4 øvrige nominerede praktikvirksomheder

Kyocera Unimerco v. professionsbachelor i produktudvikling og teknisk integration Carsten Eskildsen

Quick Info v. multimediedesignstuderende Cosmin Coman

SkatePro v.  markedsføringsøkonomstuderende Aron Krisztian Szabo

Aros Revision v. finansbachelorstuderende Anne Jensen

Fakta om Årets Erhvervsakademipraktik

Hvert år er flere end 2.000 studerende fra Erhvervsakademi Aarhus i praktik. Praktik er obligatorisk på samtlige 27 videregående uddannelser.

Kåringen af årets bedste praktik på Erhvervsakademi Aarhus hylder vigtigheden af det gode praktikophold og er samtidig de studerendes mulighed for at give deres praktikvirksomhed et skulderklap.