Praktik gav Aron en ny hobby på hjul

”Jeg har lært så meget. Både fagligt og socialt," siger Marketing Management-studerende Aron Krisztian Szabo, der har været i praktik hos Skandinaviens største skateshop.

Den 21-årige ungarer har været i praktik i fem måneder hos SkatePro i Hinnerup og været ovenud glad for det. Så glad, at han har indstillet sit ophold til erhvervsakademiets praktikkonkurrence.

"Jeg har bl.a. repræsenteret firmaet på en SEO-konference i Bratislava og introduceret cheferne for et nyt marketingværktøj," fortæller Aron, der kommer fra Szeged i Ungarn og tog til Danmark lige efter sin studentereksamen for at læse Marketing Management.

Bedre synlighed på Google 

Hos SkatePro arbejdede Aron med at optimere digitalt content, så placeringen på søgemaskiner rykkede opad. Aron øvede sig også i at argumentere for sine faglige valg og kommunikere med ledere.

”Jeg er blevet mere selvsikker på, hvorfor jeg læser marketing og kan i dag nemmere se mit arbejdsliv for mig,” siger han.

Nye venner

Også socialt havde Aron det godt hos SkatePro. Efter fyraften blev han ofte inviteret med ud og spise, spille air-hockey eller stå på skateboard. 

Nogle af kollegerne blev sågar hans venner.  

På job med folk, der er vilde med sport på hjul

Det har været en oplevelse for Aron at arbejde i et miljø, hvor næsten halvdelen af de 102 ansatte kommer fra et andet land og er passionerede omkring det, de sælger. 

”Folk taler alle mulige sprog og går meget op i alt omkring skater-miljøet. De arbejder med deres hobby. Deres passion er smittende og det har været sjovt at være på arbejde og lære i en subkultur, jeg selv er interesseret i,” fortæller Aron, der altid har cyklet i sin fritid, men nu også er begyndt at stå på skateboard.

Vil læse videre

Når Aron har afsluttet sin uddannelse til sommer, vil han læse videre til professionsbachelor i international handel og marketing.

Aron Krisztian Szabo og SkatePro er en af de fem nominerede til Årets Erhvervsakademi Aarhus-praktik 2020.