Patrik gjorde en forskel som praktikant hos Danmarks største lejeboligportal

Slovakiske Patrik Melis er multimediedesignstuderende og har indstillet sit praktikforløb hos BoligPortal i Aarhus til årets bedste praktikophold.

”Det oversteg mine forventninger med tusind mil. På alle parametre.”

Så klokkeklart udtrykker 21-årige Patrik Melis sig om sit praktikforløb hos Danmarks største lejeboligportal.

”Der har ikke været en eneste morgen, hvor jeg har tænkt, åhh, jeg vil ikke afsted på arbejde i dag."

Direkte fra praktik til job

Patriks praktikforløb hos BoligPortal sluttede en fredag. Om mandagen var han tilbage i et studiejob som UX Designer.

"Jeg kunne sagtens forestille mig at arbejde der mange år frem,” siger Patrik, der er opvokset i Slovakiet og flyttede, efter sin studentereksamen, til Aarhus for at uddanne sig.

Designede seks timer om dagen

Som praktikant hos BoligPortal med 50 ansatte og kontor i Aarhus, arbejdede Patrik på at udvikle forskellige features og forbedre brugerfladen på Danmarks største udlejningsbolig-site med mere end 16.000 lejeboligannoncer.

”Jeg har altid ønsket mig et praktikforløb, der skulle lære mig en masse om design. Hos BoligPortal fik jeg virkelig fingrene i design. Jeg designede seks timer hver dag - og jeg elskede det,” siger Patrik, der håber, at hans arbejdsindsats på sigt kan belønnes med et fuldtidjob som UX Designer eller produktudvikler hos virksomheden.

Udvikler mobilapp

Først skal Patrik færdiggøre sit afgangsprojekt. Det handler om en forbedring af BoligPortal’s mobilapp. Når eksamensbeviset er i hus, vil han læse videre på erhvervsakademiets bacheloroverbygning indenfor digital konceptudvikling.

Patrik Melis og BoligPortal er blandt de fem nominerede til Årets Erhvervsakademi Aarhus-praktik 2020.