Hos Aros fik Anne hænderne i tonsvis af bilag

Anne Jensen har som en afsluttende del af sin uddannelse til finansbachelor været fem måneder i praktik hos Aros Revision i Aarhus. Det er det ophold, hun har indstillet til Erhvervsakademi Aarhus’ praktikkonkurrence.

Efterfølgende er Anne Jensen blevet ansat som studentermedhjælper hos Aros Revision, mens hun færdiggør sit finansbachelor-projekt. Og til januar 2021, når Anne er færdiguddannet, håber hun på at blive tilbudt en fastansættelse.

Følte sig tryg og værdsat

Ifølge Anne har Aros Revision været det perfekte praktiksted, fordi atmosfæren var god og hun fik masser af ansvar. Ovenikøbet i et trygt miljø, hvor det var okay at fejle.

”Jeg følte mig værdsat og taget seriøst. Jeg lærte meget af mine fejl og var aldrig bange for at spørge. Aros fortjener dette skulderklap og at andre hører om, hvor godt et sted, det er,” siger Anne Jensen, der kommer fra Kvong mellem Skjern og Esbjerg og flyttede til Aarhus for at uddanne sig.

Kan godt lide at få tal til at gå op

Praktikopholdet hos den landsdækkende revisionsvirksomhed har givet Anne rutine i at lave regnskaber og udarbejde årsrapporter.

”Vi ordner regnskaber for mange tandlæge - og speciallægeklinikker. Jeg kan utrolig godt lide at sidde og nørde i tal og få regnskaberne til at gå op,” fortæller den 24-årige finansbachelorstuderende.

Ekspert i beskatningsregler

Under praktikken fik Anne også fornøjelsen af at bidrage med ny viden indenfor et helt specifikt emne. I sin afsluttende praktikopgave skrev Anne om beskatning af personalegoder. Det gav hende en dybdegående viden, som hun i dag deler med kolleger.

Anne Jensen og Aros Revision er blandt de fem nominerede til Årets Erhvervsakademi Aarhus-praktik 2020.