Fem fantastiske praktikophold dyster om pris

Fem meget forskellige, men hver især enestående gode praktikophold, dyster om at vinde prisen 'Årets Erhvervsakademi Aarhus-praktik 2020'.

I forrige måned udløb fristen for at deltage i konkurrencen om årets praktikophold.

De mange indstillinger er nu skåret ned til fem nominerede.

Her er de fem udvalgte:

Faglig og personlig udvikling

De fem praktikanter har alle det tilfælles, at de oplever, de er blevet taget godt imod, og at der har været god plads og tid til sparring og vejledning undervejs. Virksomhederne har udvist stor tillid til deres praktikanter, som også føler, at deres input er blevet hørt og brugt.

Alt i alt er det fem praktikophold, der i høj grad har udviklet de studerende både fagligt og personligt.

Vinderen af Årets Erhvervsakademi Aarhus-praktik afsløres onsdag den 6. maj, når en jury kårer årets vinder.

Juryen består af:

Klap på skulderen

Kåringen af studieårets bedste praktikophold er de studerendes mulighed for at give deres praktikvirksomhed et klap på skulderen. De studerende har selv indstillet deres praktikophold, som efterfølgende er blevet vurderet ud fra kriterierne:

  • Personlig og faglig udvikling
  • Den sociale oplevelse
  • At gøre viden til værdi.

Finale afvikles hjemmefra 

På grund af corona afvikles finalen online. Her vil de fem finale-deltagere via en onlineplatform forklare juryen - der også sidder på sikker afstand - hvorfor netop deres praktikophold skal vinde.

Landsdækkende finale aflyses pga. corona

Den nationale konkurrence, der skulle være foregået på Centralværkstedet i Aarhus i slutningen af maj, er i år aflyst pga. corona. I stedet afvikler hvert erhvervsakademi nu deres egne lokale finaler.