Årets praktik: Her er de seks nominerede

Studerende har dette forår haft mulighed for at indstille deres praktikophold til 'Årets Erhvervsakademi Aarhus-praktik 2017/18'. Nu er de seks nominerede fundet.

I sidste uge udløb fristen for at deltage i konkurrencen om årets praktikophold.

De mange indstillinger er nu skåret ned til seks nominerede:

Faglig og personlig udvikling

De seks praktikanter har alle det tilfælles, at de oplever, de er blevet taget godt imod, og at der har været god plads og tid til sparring og vejledning undervejs. Virksomhederne har udvist stor tillid til deres praktikanter, som også føler, at deres input er blevet hørt og brugt.

Alt i alt er det seks praktikophold, der i høj grad har udviklet de studerende både fagligt og personligt.

Vinderen af Årets Erhvervsakademi Aarhus-praktik findes fredag den 23. marts, når en jury kårer årets vinder. Vinderen bliver offentliggjort fredag den 6. april.

Juryen består af:

Vinder videre til national konkurrence

Vinderen går videre til en national konkurrence, der i år foregår i LEGO House i Billund onsdag den 16. maj 2018. Her dyster årets praktikophold fra Erhvervsakademi Aarhus mod landets andre otte erhvervsakademier om titlen som Årets Erhvervsakademipraktik 2018.

Klap på skulderen

Kåringen af studieårets bedste praktikophold er de studerendes mulighed for at give deres praktikvirksomhed et klap på skulderen. De studerende har selv indstillet deres praktikophold, som efterfølgende er blevet vurderet ud fra kriterierne:

  • Personlig og faglig udvikling
  • Den sociale oplevelse
  • At gøre viden til værdi