Erhvervsakademi Aarhus vil sikre et fortsat stærkt samarbejde med erhvervslivet

Det private erhvervsliv er stærkt repræsenteret i ny bestyrelse for Erhvervsakademi Aarhus.

En direktør fra dansk erhvervsliv, en chef fra landbruget og en direktør fra finanssektoren. Sammen med bl.a. repræsentanter fra faglige organisationer og iværksættermiljøer udgør de den nye bestyrelse for Erhvervsakademi Aarhus.

Finn Lund Andersen genvælges

Erhvervsakademi Aarhus’ 13 mand store bestyrelse har mandag fået fem nye medlemmer. Den nye (genvalgte) formand for bestyrelsen kommer fra dansk erhvervsliv.

Det er Finn Lund Andersen, direktør hos AS3. Han har tidligere været hos TDC, Dansk Supermarked og PLS Consult, inden han i 2013 blev ansat i den nordiske rådgivningskoncern AS3 A/S.

”Vi har er en meget stærk bestyrelse med forstand på alle de brancher, som erhvervsakademiet uddanner til,” siger Finn Lund Andersen.

Dygtige dimittender til fremtidens arbejdsmarked

Bestyrelsen varetager den overordnede strategiske ledelse af Erhvervsakademi Aarhus og skal være med til at sikre uddannelsernes kvalitet og udvikling.

Ifølge formanden er bestyrelsens hovedopgave at sikre høj beskæftigelse til akademiets ca. 1.700 årlige dimittender. 95 procent får job i det private erhvervsliv.

”Efter snart ti år med uafbrudt fremgang går akademiet nu ind i en ny periode med mindre vækst. Vi vil i de kommende år komme endnu tættere på de private virksomheder. Det sikrer, at vi fortsat har fingeren på pulsen og ved, hvad aftagermarkedet vil have. Jeg vil gerne se, at vi på alle vores uddannelser har høj dimittend-beskæftigelse. Derfor er et fortsat tæt, ja næsten symbiotisk, forhold til erhvervslivet alfa og omega,” understreger Finn Lund Andersen.

Finn Lund Andersen får følgeskab af udviklingschef Jakob Lave fra SEGES, der også er genvalgt som næstformand.

Se hvem de øvrige medlemmer er.