Gratis videreuddannelse for 10.000 kr. om året - søg nu

Faglærte og ufaglærte, som er i job, kan nu få dækket deltagerbetaling til akademi- og diplomfag med op til 10.000 pr. år. Sådan gør du

Er du faglært eller ufaglært? Så kan du få betalt op til 10.000 kr. hvert år til fag og moduler på alle akademi- og diplomuddannelser.

Med andre ord er fag eller moduler op til 10.000 kr. gratis.

Den nye ordning gælder de næste fire år, og du kan derfor få helt op til 40.000 kr. hen over de næste 4 år.

Ordningen gælder for fag, der begynder efter 1. august 2018, så du kan bruge ordningen allerede nu, når du tilmelder dig et fag eller et modul på en akademi- eller diplomuddannelse.

Hvis du lever op til kravene, vælger du bare knappen "omstillingsfonden", når du skal betale på websitet. Og indsender en erklæring til os bagefter. Du får en mail om, præcis hvad du skal gøre.

Hvor kommer pengene fra?

Pengene til at dække deltagergebyret kommer fra den såkaldte omstillingsfond, der er oprettet for at betale deltagelsen på både korte og længerevarende fag.

Den statslige fond har 65 millioner om året i alle fire år, og pengene bliver delt ud efter først til mølle-princippet.

Ingen regning

Hvis du har tænkt over at gå i gang med at videreuddanne dig, eller måske allerede er i gang, men vil tage flere fag på en akademi- eller diplomuddannelse, kan du byde ind på at få del i pengene. 

Det eneste, du skal gøre, ud over at tilmelde dig faget, er at sende os en udfyldt og underskrevet erklæring inden 8 dage.

Så søger vi pengene for dig, hvis du lever op til kravene. Dermed får du og din virksomhed ingen regning.

Hvem kan få gratis videreuddannelse?

Du kan få betalt dit fag eller modul gennem omstillingsfonden, hvis du er ufaglært eller faglært – altså, hvis din højeste uddannelse enten er en gymnasial uddannelse eller en erhvervsuddannelse. Derudover skal du også være i job.

Sådan søger du om tilskud - efter først til mølle-princippet

Se fag på akademi- og diplomuddannelser, du kan få tilskud til