Nyt efteruddannelsesforløb i bæredygtighed

Fås kun i Aarhus: Helt nye fag i miljø og bæredygtig udvikling, cirkulær økonomi og klimatilpasning.

På opfordring fra erhvervsfolk og politikere, og efter års forberedelse, kan Erhvervsakademi Aarhus  fra efteråret - som de eneste i Danmark - byde dig velkommen på vores nye efteruddannelsesforløb i bæredygtighed.

Hele ni enkeltfag. På professionsbachelorniveau.

Bæredygtighed er på alles læber

Ja. Den er god nok. For bæredygtighed er ikke til at komme udenom. I hvert fald ikke, hvis man er en virksomhed med ambitioner. Det siger underviser Sanne Østergaard Nielsen fra Erhvervsakademi Aarhus. 

"Hvis man gerne vil udvikle sin virksomhed og have øget vækst, så er man simpelthen nødt til at arbejde med bæredygtighed," siger hun og konluderer:

"Det er vigtigt at systematisere arbejdet indenfor bæredygtighed. Virksomheder skal kunne dokumentere deres indsats. Vi forventer, at deltagerne vil være indkøbere, planlæggere, miljømedarbejdere, mellemledere, offentligt ansatte og privatansatte. Og vi lover dig: Du kommer virkelig til at lære noget."

Verdensmål og grøn omstilling på skemaet

Emner som cirkulær økonomi, FN's 17 verdensmål, ressourceforbrug og grøn omstilling er på skemaet. De erfarne undervisere Nynne Hartung Skals og Sanne Østergaard Nielsen har lagt sig i selen for at levere toptunet undervisning og gøre bæredygtighed jordnært i den studerendes dagligdag på jobbet.

"Når du har taget et eller flere fag, vil du kunne identificere bæredygtige forretningsideer og værdikæder, kunne analysere en virksomheds niveau for bæredygtighed og omsætte gældende miljøpolitik til konkrete handleplaner," lover Sanne Østergaard Nielsen.

Se video om fagene

I denne korte video (1:38) fortæller Nynne Skals, hvad du skal lære og hvorfor du skal tilmelde dig fagene i bæredygtighed.