Praktikforløb i EY Aarhus kåret som årets bedste

Revisionsfirmaet EY har fra start til slut givet praktikant Daniel Vistisen mulighed for reelt at kunne bidrage, og det sikrer dem prisen Årets Erhvervsakademi Aarhus-praktik 2018.

Det var en tydeligt glad Daniel Vistisen, der på vegne af sin praktikvirksomhed EY Aarhus kunne tage imod prisen som Årets Erhvervsakademi Aarhus-praktik 2018.

Daniel Vistisen var en af mange studerende, der i løbet af foråret havde indstillet sin praktikvirksomhed til prisen.

Juryen er ikke i tvivl om, at revisionsfirmaet EY har givet 25-årige Daniel Vistisen, der til daglig læser til finansbachelor, et ekstraordinært godt praktikophold.

Et godt match fra begyndelsen

Juryen begrunder valget af EY Aarhus med, at praktikforløbet ligger i top på alle parametre. Fra begyndelsen et godt match mellem praktikant og virksomhed. Revisionsfirmaet har ikke tidligere haft finansbachelorstuderende i praktik.

"EY Aarhus har været meget systematisk i deres rekruttering af Daniel som praktikant. Virksomheden har brudt deres traditionelle rekrutteringsmønster ved at tage en finansbachelorstuderende i praktik," siger Jakob Lave, udviklingschef i innovations- og videnshuset SEGES og en del af juryen.

Virksomheden har givet Daniel Vistisen mulighed for reelt at kunne bidrage. Og her er det, virksomheden bliver god, fordi de lader ham gøre det, fortæller et andet jurymedlem, rektor Christian Mathiasen fra Erhvervsakademi Aarhus.

"EY Aarhus har været utrolig professionelle i deres introduktion og sat rammerne for et optimalt praktikophold, bl.a. ved at tildele Daniel konkrete opgaver på lige fod med andre medarbejdere, stille en buddy-ordning til rådighed og uden omsvøb præsentere ham for den store verden," siger Christian Mathiasen.

Se Daniel fortælle om sin praktik i EY Aarhus

EY: Vi er stolte af prisen

"Daniel har i vid udstrækning udnyttet teorien og modellerne fra kernefagene på sin uddannelse, fx regnskab, revision, skat og rådgivning, når han bl.a. har bogført, opstillet årsregnskaber og lavet bilag til selvangivelse," siger tredje og sidste medlem af juryen, Anne Marie Andersen, som er praktikansvarlig på erhvervsakademiet.

EY Aarhus har kvitteret for indsatsen ved at tilbyde ham en ansættelseskontrakt. Daniel Vistisen arbejder i dag sideløbende med sit studie i EY's afdeling i Kolding med henblik på en fastansættelse, når han er færdiguddannet.

"Vi er rigtig stolte af at modtage sådan en pris og samtidig beæret over, at Daniel har indstillet os uopfordret. Alle har haft et godt udbytte af samarbejdet. Som praktikant har han fået tildelt samme opgaver og ansvar som vores andre trainees. Det har han løst på fornemste vis," siger manager Peter Bække Jensen fra EY Aarhus og tilføjer:

"At være Daniels nærmeste leder har været en fornøjelse, fordi han altid går til opgaverne med stort gåpåmod og er meget motiveret for at gøre sit bedste."

Vinderen går videre til LEGO House

Hvert år er flere end 2.000 studerende fra Erhvervsakademi Aarhus i praktik. Praktik er obligatorisk på samtlige af erhvervsakademiets 25 videregående uddannelser.

Kåringen af årets bedste praktik på Erhvervsakademi Aarhus hylder vigtigheden af det gode praktikophold og er samtidig de studerendes mulighed for at give deres praktikvirksomhed et skulderklap.

Daniel Vistisen og EY Aarhus går nu videre til den landsdækkende finale, hvor praktikforløbet skal op imod vinderne fra landets øvrige otte erhvervsakademier.

Landets bedste praktikophold bliver kåret ved en stor finale onsdag den 16. maj i LEGO House, Billund.

En studerende fra Erhvervsakademi Aarhus vandt den landsdækkende praktikkonkurrence i 2016.

De 6 nominerede virksomheder

Juryen