Studerende med i 'Den store bagedyst'

Nipuni Julie Jakobsen er markedsføringsøkonom-studerende på Erhvervsakademi Aarhus og en af deltagerne i årets bagedyst på DR1.

Når sjette sæson af Den store bagedyst skydes i gang på DR1 den 4. oktober, så er der lokalt islæt fra Erhvervsakademi Aarhus blandt de 10 amatørbagere.

28-årige Nipuni Julie Jakobsen fra Ry, nu bosiddende i Aarhus C, har sneget sig med i deltagerfeltet til dette års bagedyst. Til daglig går hun på markedsføringsøkonomuddannelsen.

Det skriver Lokalavisen Aarhus.

Nipuni - også kaldet 'Nip' - meldte sig til programmet, fordi hun tænkte, det kunne være sjovt at bage sammen med andre.

"Jeg har ikke bagt nær så lang tid som nogen af de andre deltagere, der er sindssygt dygtige. Jeg er faktisk nok den, der har bagt i kortest tid," forklarer hun og fortæller, at det er studiekammerater, venner og familie, der nyder godt af hendes hobby.

Desværre må hun ikke afsløre noget som helst om, hvad der sker i programmet, men sikkert er det, at vi kan følge hende i de to første afsnit. Først i slutningen af andet afsnit skal en af bagerne forlade programmet.