Virksomheder søges til træningsforløb i at tænke forretning mere digitalt

Små og mellemstore virksomheder i Jylland tilbydes et gratis træningsforløb, der vil klæde dem på til at møde kunderne digitalt.

Ønsker din virksomhed udvikling inden for digitalisering og e-handel? Så meld dig til et intensivt og ganske gratis træningsforløb på Erhvervsakademi Aarhus.

Fra analogt til digitalt købmandsskab

Første forløb starter til juni og projektleder Gitte Damgaard fra Erhvervsakademi Aarhus håber, at rigtig mange virksomheder vil melde sig som deltagere.

”Virksomhederne vil kunne tjene penge og vokse, hvis de satser på digitale løsninger som fx e-handel og dataanalyse. Selvom virksomhederne godt er klar over, at de er nødt til at transformere deres forretning til den digitale verden, så tøver de med det, fordi de har begrænsede ressourcer eller mangler it-kompetencer. Det vil vi gerne ændre på."

Landsdækkende initiativ

Det nye, landsdækkende initiativ ’Digital vækstkultur’ skal rekruttere 150 virksomheder over hele landet, heraf ca. 30 til det lokale projekt i Aarhus.

Deltagelse er gratis. Det eneste, virksomheden skal investere i forløbet, er den arbejdstid, som lederne og medarbejderne bruger på at deltage.

Det forventes, at den enkelte deltager i gennemsnit kommer til at bruge ca. ti dage på at medvirke i forløbet over en periode på 10-12 måneder.

Skal skabe job og vækst

Projektet er igangsat af Erhvervsstyrelsen og udføres af bl.a. fire af landets ni erhvervsakademier. Kræfterne bag forventer at skabe job og vækst i de deltagende virksomheder.

Projektet koster 20 millioner kroner. EU’s socialfond betaler halvdelen.

Projektet løber indtil udgangen af august 2019.

Er du nysgerrig eller vil du melde dig? Så kontakt projektleder Gitte Damgaard på tlf. 7228 6218 eller mail til gida@eaaa.dk.

Du kan også læse mere her.