Rasmus Lorentzen er årets biløkonom

22-årig nyuddannet markedsføringsøkonom med speciale i biløkonomi fra Erhvervsakademi Aarhus blev tidligere på ugen tildelt prisen ’årets biløkonom’.

Rasmus Råby Lorentzen (til højre) fik prisen for sin evne til at være en inspirerende og positiv kollega samt for at være nysgerrig og se muligheder frem for begrænsninger.

Rasmus har under sin studietid været ansat hos Bayern AutoGroup i Aarhus og arbejder i dag for Hyundai Bil Import A/S i Kolding. 

”Jeg interesserer mig for at markedsføre biler og få mennesker til at performe. Derfor har jeg også en ambition om at blive leder i bilbranchen,” siger den 22-årige markedsføringsøkonom med speciale i biløkonomi, der er stolt over prisen.

”Jeg har arbejdet rigtig hårdt på at blive dygtig til det, jeg laver. At få denne pris er et kæmpe skulderklap og giver mig lyst til at arbejde endnu hårdere på at nå mine mål.”

Får 5.000 kr.

Prisen blev overrakt i forbindelse med biløkonomernes dimission på DI’s konferencecenter Gl. Vindinge ved Nyborg i januar.

Med prisen fulgte også en vandrepokal og 5.000 kr., sponsoreret af Bilinfo, som er en af uddannelsens hovedsponsorer.

Pengene vil Rasmus bruge på en tur Los Angeles til sommer, hvor han skal besøge sin ven, der også er biløkonom og arbejder der.