Grundfos åbner marketingkontor på Erhvervsakademi Aarhus

Med et nyt kontor på Erhvervsakademi Aarhus ønsker pumpekoncernen at knytte tættere bånd til uddannelsesinstitutionens studerende og dimittender og sikre sig knowhow og nytænkning indenfor især digitalisering og markedsføring.

I starten af det nye år flyttede Grundfos' marketingafdeling ind på Erhvervsakademi Aarhus, Sønderhøj 8, Viby J.

Grundfos har lejet et kontor til 6-8 medarbejdere, og det skal rumme praktikanter og studentermedhjælpere fra akademiet og faste Grundfos-medarbejdere, der på skift vil arbejde på kontoret.

Grundfos ønsker bl.a. at tiltrække akademiets studerende, der får arbejdspladser på kontoret men også skal være en del af tiden på koncernens hovedsæde i Bjerringbro.

Stor digitaliseringsopgave venter forude

I første omgang drejer samarbejdet sig om digitalisering af Grundfos' marketingprocesser, og særligt multimediedesignstuderende og digitale konceptudviklere skal hjælpe med at løfte denne opgave.

Muligheden er for både danske og internationale studerende – Grundfos' arbejdssprog er engelsk, og de ønsker dygtige studerende uanset nationalitet.

”Vores virksomhed står overfor store digitaliseringsopgaver. Det kan vi ikke gøre alene. Derfor skal vi have fat i nye, dygtige kræfter. Vi har derfor fundet det nødvendigt at knytte tættere bånd til Erhvervsakademi Aarhus, som netop er stærke på det digitale og markedsføringsmæssige område,” siger Morten Bach Jensen, der er Group Vice President i Group Marketing & Sales Development i Grundfos.

Til opgaven har Grundfos allerede hyret syv praktikanter og forventer at ansætte en række studentermedhjælpere.

Samarbejde har potentiale

På Erhvervsakademi Aarhus ser uddannelsesdirektør Anne Storm Rasmussen et stort potentiale i det nye samarbejde.

”Vi tænker, at samarbejdet kan udvides til mange områder. Udover at vores dimittender kan få praktik, studiejob og job hos Grundfos, kan vi også samarbejde omkring forskning og innovation, mentorforløb, gæsteforedrag, virksomhedsbesøg og efteruddannelse af Grundfos’ medarbejdere.”

Uddannelsesdirektøren tilføjer, at lignende samarbejder også kan blive aktuelt i forhold til andre typer af virksomheder.