Hvor mange grønne ideer kan 400 studerende få på tre dage?

Samarbejde på tværs af fagligheder er nøgleordet i konkurrencen ’Eksperter i teams’, hvor studerende på tre dage skal gøre 11 virksomheder grønnere.

Onsdag, torsdag og fredag i denne uge hjælper 400 studerende 11 virksomheder under Eksperter i teams på Erhvervakademi Aarhus. 

Vandflyvning og ølbrygning

Virksomhederne medbringer hver deres case.

En vandflyver vil være mere bæredygtig. Et mikrobryggeri vil have mere plus i det grønne regnskab. En fjerkræsproducent vil reducere varmeforbruget. 

Win win

Formålet med konkurrencen er ikke kun at hjælpe erhvervslivet med konkrete opgaver. Det er også udstyre de studerende med efterspurgte samarbejdsevner.

”De studerende giver den fuld gas, og der er stor respekt for deres indsats. De kommer langt og leverer ideer, som virksomhederne kan realisere. Holdene er sammensat af studerende fra forskellige uddannelser. Deres forskellighed giver flere ressourcer og kompetencer,” fortæller projektleder Anne Marie Andersen fra Erhvervsakademi Aarhus.

Landets største

Det er fjerde år i streg, at Erhvervsakademi Aarhus afholder konkurrencen, og responsen fra deltagerne har været så positiv, at flere virksomheder står i kø for at være med til næste år.

I årets konkurrence om bæredygtighed deltager disse virksomheder:

’Eksperter i teams’ er det største, tværfaglige innovationsarrangement i landet for studerende på videregående uddannelser.

Læs mere på eaaa.dk/eit