Lithauisk studerende med til at udvikle prisvindende virksomhed

Multimediedesignstuderende Kristina Jakaviciute fra Erhvervsakademi Aarhus er fra Lithauen og har studiejob i ny, succesfuld Aarhus-virksomhed.

Hjemmesiden RaskRask, der gør det nemt at bestille massage i hjemmet, vandt i november prisen ’Årets Iværksætter’, kåret af Aarhus Universitet.

Bag hjemmesiden står bl.a. lithauiske Kristina Jakaviciute, der læser Multimedia Design and Communications på Erhvervsakademi Aarhus. Sideløbende med sin uddannelse har hun studiejob hos RaskRask.

Kristina er virksomhedens første og indtil videre eneste fastansatte medarbejder.

Gør sundhed og velvære let tilgængeligt for alle

Raskrask har skabt et nyskabende koncept, hvor man kan bestille en professionel massør hjem til sig selv, når det passer en – efter samme model som JustEat og Über-konceptet.

Ifølge virksomhedens grundlægger og direktør Albert Iversen (yderst til venstre på billedet) har Kristina en stor andel i virksomhedens succes.

”Da vores bestillingsproces foregår gennem vores hjemmeside, og langt størstedelen af vores markedsføring er digital, er det altafgørende at vi har en knivskarp hjemmeside. Den skal være både brugervenlig og lækker. Kristina er hovedansvarlig for vores hjemmeside, som vi ofte for ros for, og har været en stor del af vores succes,” siger han.

RaskRask har også en anden international studerende fra Erhvervsakademi Aarhus med ombord. Han hedder Matúš Strnál, er fra Slovakiet, læser multimediedesign og er pt. designpraktikant i virksomheden.