Det kørende akademi: Lad studerende overtage undervisningen

’Det kørende akademi’ består af dygtige studerende fra Erhvervsakademi Aarhus, der kører ud og overtager undervisningen på jeres skole for en dag. I kan slippe tøjlerne helt og lade de studerende bestemme emnerne, eller komme med ønsker til, hvad besøget skal rumme.

Vores studerende kommer fra en bred række af forskellige uddannelsesområder. De udvikler selv deres oplæg og materiale, som tager udgangspunkt i deres studiers faglighed.

Sammen sørger vi for at tilrettelægge en dag, der både giver jeres elever indblik i vores hands-on undervisningsform, og hvordan det er at være studerende på et erhvervsakademi.

Sådan ser en dag med ’Det kørende akademi’ ud

Vi er meget fleksible, når det kommer til opbygning af dagen, men en dag i selskab med ’Det kørende akademi’ kan fx se sådan ud:

  • Kort intro af Erhvervsakademiet (enten i klasserne eller samlet)
  • Fagligt oplæg og workshop 1 (ca. 2,5 time)
  • Fagligt oplæg og workshop 2 (ca. 2,5 time)

Hvert oplæg er bygget op som en workshop, hvor fokus ligger på at få jeres elever i arbejde. På et erhvervsakademi er det praktiske arbejde nemlig i fokus, og det skal jeres elever selvfølgelig skal have lov at mærke.

Vores studerende tilbyder undervisning inden for et hav af emner som fx serviceøkonomi, bæredygtighed, miljø, eventudvikling, design thinking, markedsføringsteori, mikrobiologi, grønne ressourcer, finans, it og teknologi. Emnerne afhænger af hvilke studerende, der er til rådighed, så vi kan ikke garantere alle emner.

Lyder det spændende? Vi kommer meget gerne ud til jer. Kontakt os og få en aftale i hus.

Pernille Dieckmann

Spørgsmål er velkomne hos

Pernille Eleonora Yde Dieckmann

projektleder og brobygningskoordinator

Mail: pdi@eaaa.dk

Telefon: 7228 6497