Brobygningstilbud til gymnasieskoler, erhvervsskoler og grundskoler

Med en række forskellige tilbud målrettet ansatte og elever på ungdomsuddannelserne hjælper vi elever godt videre til den rigtige videregående uddannelse og klæder ansatte på til at støtte eleverne i deres studievalg.  

Uanset om du har til opgave at vejlede elever på ungdomsuddannelserne om udbuddet af videregående uddannelser – eller om du selv står midt i et uddannelsesvalg – så står vi klar med en række brobygningstilbud.

For ansatte

Vi har samlet en række tilbud, du som medarbejder på en ungdomsuddannelse eller grundskole frit kan booke og præsentere for dine kollegaer eller studerende.

Formålet med tilbuddene er, at dine studerende bliver klædt på til at vælge netop den videregående uddannelse, som passer til dem og deres interesser, kompetencer og karrieredrømme - og at du som underviser bliver bedst muligt informeret om, hvilke veje dine elever kan gå efter deres ungdomsuddannelse.

For elever

Oplev studieliv og undervisningsform på Erhvervsakademi Aarhus – og dyk ned i vores mange forskellige videregående uddannelser. Undersøg mulighederne – og bliv klædt på til at vælge netop den videregående uddannelse, som passer til dig.

Har du spørgsmål til brobygning?

Har du spørgsmål til vores brobygningsaktiviteter eller særlige ønsker til oplæg, vejledningstyper eller besøg hos os, så kontakt os gerne. 

Pernille Dieckmann

Spørgsmål er velkomne hos

Pernille Eleonora Yde Dieckmann

projektleder og brobygningskoordinator

Mail: pdi@eaaa.dk

Telefon: 7228 6497