Webinar: projektledelse

Sted: Online (Microsoft Teams)
Tid:

Har du tænkt på, hvordan du kan lede og styre projekter i organisationer, så det giver mening og effekt? Deltag på vores webinar om projektledelse, og få fornyet inspiration.

Kompetent projektarbejde er yderst relevant for at skabe succes og opnå synlige resultater i organisationer med mange interessenter og komplekse udfordringer.

På webinaret giver vi dig inspiration til, hvordan du kan tænke kontekstbestemt styring og ledelse af projekter i dit eget arbejde. Vi tager også  aktuelle problemstillinger op omkring hvordan man navigerer i forskellige projektlandskaber.

Her vil vi drøfte emner som:

  • fra simple til komplekse projekter; hvad forskel gør det?
  • forskellige projektmodeller til at skabe fremdrift og effekt i projektet – fra plandrevne over agile til hybride former.
  • kommunikation og meningsskabelse i forandring.

Webinaret ‘projektledelse' afholdes online over Microsoft Teams mandag den 10. oktober kl. 15.30-16.30, hvor du vil møde Jacob Dyppel og Kirsten Matzen, der er chefkonsulenter på Erhvervsakademi Aarhus.

Tilmeld dig, hvis du er nysgerrig på, hvordan vi kobler projektledelse og praksis.

Tilmelding og deltagelse

Webinaret koster ikke noget. Du skal blot udfylde formularen herunder og så er du tilmeldt.

Du vil inden webinarets start modtage en mail fra Kirsten Matzen med et link, så du kan deltage i webinaret.

Webinaret foregår online over Microsoft Teams.

De persondata, du oplyser til Erhvervsakademi Aarhus via denne formular, anvender vi til at håndtere din henvendelse. Med din tilmelding giver du også samtykke til, at vi må sende dig mails fra Erhvervsakademi Aarhus med information og tilbud om arrangementer, efteruddannelse, ny viden og virksomhedssamarbejde. Du kan altid afmelde dig nyhedsmails igen. Vi passer godt på de persondata, vi bliver betroet, og behandler dem efter gældende lovgivning. Læs mere i vores persondatapolitik.

Vi sender en kvittering til dig pr. e-mail.

Tilmelding er lukket.