Webinar: Hør om diplomuddannelsen i ledelse

Sted: Online (Microsoft Teams)
Tid:

Er du i tvivl, om en diplomuddannelse i ledelse er noget for dig? Vil du vide mere om uddannelsen og hvad, den kan gøre for dig og din karriere? Så tilmeld dig dette webinar.

Passer et eftermiddagsmøde dig bedre? Så holder vi også webinaret onsdag 29. november kl. 15.30-16.15.

Til webinaret møder du Kirsten Matzen, der er erfaren underviser og koordinator for vores diplomuddannelse i ledelse. Kirsten vil præsentere uddannelsen i dybden og klæde dig på med al den viden, du behøver for at beslutte, om en diplomuddannelse i ledelse passer til dig og dine karriereplaner.

4 ting du får svar på

  • Hvad kan du bruge en diplomuddannelse i ledelse til?
  • Hvilken arbejdsindsats kræver uddannelsen?
  • Hvordan er undervisningen?
  • Hvilke faglige områder dækker uddannelsen?

Mød din vært

Tilmeld dig her

Webinaret er for alle. Alt, din deltagelse koster, er din mailadresse og et ja til, at vi må sende dig mails om efteruddannelse, events og virksomhedssamarbejde.

De persondata, du oplyser til Erhvervsakademi Aarhus via denne formular, anvender vi til at håndtere din henvendelse. Vi passer godt på de persondata, vi bliver betroet, og behandler dem efter gældende lovgivning. Læs mere i vores persondatapolitik.

Vi sender en kvittering til dig pr. mail. Medio november får du en mail med linket til webinaret, som foregår over Microsoft Teams.

Det er ikke længere muligt at tilmelde sig webinaret.

Vi holder også webinaret onsdag 29. november kl. 15.30-16.15