Morgenmøde: Sådan får du resultater med din salgsledelse (AFLYST)

Sted: Erhvervsakademi Aarhus, Ringvej Syd 104, 8260 Viby J
Tid:

Arrangementet er AFLYST - for at mindske risiko for evt. spredning af corona-virus

 

Kom til morgenmøde 11. marts og få konkrete redskaber og tips fra to eksperter med årelang erfaring.

Du går hjem med idéer og værktøjer til at arbejde mere målrettet med salg og salgsledelse i din virksomhed - sammen med de sælgere, der skal ud og skabe resultaterne.

Program

07:30 Morgenmad og velkomst, v. Heidi Printzen Christensen

07:35: 'Sales Enablement’ - teknologi, der skaber overskud i salg v. Sara Leander-Pehrson, CEO, Prezentor. Sara fortæller, hvor B2B salg er på vej hen, og hvorfor salgsteknologi er nøglen til fremtidig vækst, lykkelige sælgere og mere tilfredse kunder!

08:35: Hvordan kan du arbejde med sælgeradfærd og opsætning af KPI’er i salgsledelse? v. Morten Hyldgaard, adjunkt ved Erhvervsakademi Aarhus

09:30 Tak for nu

Mød morgenens talere

Sarah Leander-Pehrson er CEO hos Prezentor, der arbejder med 'clever selling'. Saras mission er at få B2B-sælgere til at fokusere deres tid og energi på dét, der der betyder mest – kunden. Hvis kun 2 ud af sælgere er gode til at sælge værdi, hvordan løfter vi så de andre 8? Og hvis sælgere bruger så lidt som 40% af deres tid på at sælge, hvad er så det tabte potentiale i de resterende 60%? 

Mød Sarah på LinkedIn

Morten Hyldgaard har siden 2015 været underviser og salgsekspert hos Erhvervsakademi Aarhus. Inden da var han bl.a. salgsdirektør hos Berlingske Media og De Gule Sider.

Mød Morten på LinkedIn

Morgenmad og kørselsvejledning

Der er selvfølgelig også let morgenmad, ligesom du har mulighed for netværk med de andre deltagere.

Sådan finder du vej til guldhuset på Ringvej Syd 104

Arrangementet er aflyst