Lederforum - Vikingedyder i moderne lederskab (AFLYST)

Sted: Erhvervsakademi Aarhus, Ringvej Syd 104, 8260 Viby J
Tid:

AFLYST - for at mindske risiko for evt. spredning af corona-virus

På forårets Lederforum kan du møde den dansk baserede amerikaner Chris Shern, der er medforfatter til bogen 'Return of the Vikings - Nordic Leadership in Times of Extreme Change'.

Chris Shern har været ansat i SAS i 21 år og arbejdede sig op til chef, inden han skiftede job til administrerende direktør i erhvervsfonden IME under Henley Business School. 

Så hvis du har 2,5 time torsdag den 12. marts kan du bl.a. få svar på hvordan vikingernes metoder, værdier og dyder har formet nordisk lederskab og nutidens organisationer - og hvordan de kan inspirere i en tid præget af globale forandringer.

Bemærk, oplægget er på engelsk.

Det er gratis. Som altid. Og vi giver kage og eftermiddagskaffen.

P.S: Det er først til mølle. Og der er masser af gratis p-pladser lige uden for døren.

AFLYST - for at mindske risiko for evt. spredning af corona-virus

Tilmelding

De persondata, du oplyser til Erhvervsakademi Aarhus via denne formular, anvender vi til at håndtere din henvendelse. Som tilmeldt har du givet samtykke til, at vi må tilføje dit og din virksomheds navn til en deltagerliste, der bliver delt rundt til arrangementet. Deltagerlisten skal sikre, at det er nemmere at netværke til arrangementet, fordi man kan se, hvor andre kommer fra. Vi passer godt på de persondata, vi bliver betroet, og behandler dem efter gældende lovgivning. Læs mere i vores persondatapolitik

Vi sender en kvittering til dig pr. e-mail med dine indtastede oplysninger.