Styrk dit personlige service mantra

Sted: Erhvervsakademi Aarhus. Ringvej Syd 104, Kantinen
Tid:

Det er vigtigt at yde god service!
Service er det nye marketing!
Service sælger!

Har du også hørt mange af den slags floskler og siddet tilbage og tænkt: “ja ja, men HVAD skal jeg gøre – jeg yder da service hver dag?”

Vi har skåret ind til benet og kommer til at arbejde med dig og din personlighed, for at sikre nærværende service. Vi tager udgangspunkt i dig som person, din personlige adfærd og holdninger.

Vi fokuserer på det som du måske synes kan virke skræmmende: Hvordan styrker du din personlighed via service, således at du kan håndtere fremtidens job, når nu teknologien tager over.

Service – What´s in it for me?

Vi vil faktisk vende spørgsmålet rundt: Hvor kan Service ikke bruges? Ja, faktisk så vil vi påstå, at service kan bruges alle steder. 

Lige fra serviceoplevelsen, familie middagen når man sidder ved siden af en man ikke før har mødt så mange gange, du snakker med en kollega eller noget helt fjerde.

Vi vil præsentere dig for er et super styringsværktøj som du kan bruge, når du snakker med dine kunder i telefonen, dine kolleger, ja såmænd også dine venner og familie. Bruger du det aktivt, så vil du få markant bedre samtaler.

Lige så simpelt det er på overfladen, lige så svært er det at implementere i din hverdag.

Vejen til begejstrede kunder er ikke tilfældig

Ved du godt, at der er en lang række fællesnævnere for de virksomheder som år efter år vinder priser for deres fantastiske service? Går man disse virksomheder efter i sømmene, så er der en række ting, som de gør ens.

Det er netop disse fællesnævnere, du vil høre om på dette indlæg, og det er ikke raketvidenskab. Det kræver ikke, at du arbejder hos Disney eller Apple, eller at du har et budget på størrelse med Coca Colas. Men det kræver, at du gør det rigtige, når du er sammen med dine kunder. Altså at du ved, hvad der virker, og hvad der ikke virker – i praksis.

Overskrifter til dagens program

  • Din personlige profil og adfærd
  • WAUW-termometret
  • Tilfredse kunder er ikke altid loyale kunder
  • 5 enkle og konkrete genveje til flere begejstrede kunder og relationer

Præsentation af oplægsholderne

Merete Bergman Smit

Merete Bergman Smit

Merete er specialist i kundeoplevelser. Siden 2005 har hun udelukkende beskæftiget sig med rådgivning, undervisning og træning, hvor hun har samarbejdet med nogle af Danmarks bedste servicevirksomheder. 

Bear

Bettina Arndt

Er chefkonsulent og lektor på Erhvervsakademi Aarhus og brænder for at arbejde med og flytte mennesker og virksomheder. Hun har stor fokus på praksis og det at få læring til at blive til virkelighed.
Bettina har 25 års erfaring i træning/ coaching og udvikling af koncepter for ledere og medarbejdere i Matas og Bestseller.

 

They

Thomas Hey

Thomas er chefkonsulent på Erhvervsakademi Aarhus og har over 20 års erhvervserfaring inden for kompetence- og organisationsudvikling, læring samt flere år med ledelseserfaring.
Thomas har udviklet akademifaget Service, der sætter fokus på begreber og holdninger til service, samt giver en masse brugbare værktøjer.