Strategisk networking - lær at skabe værdi med vilje

Sted: Erhvervsakademi Aarhus. Ringvej Syd 104, Kantinen
Tid:

Nu har du chancen, hvis du gerne vil have ny inspiration, tips, tricks og god energi til at blive en endnu bedre netværker.

EAlumne inviterer til en inspirerende eftermiddag i netværkets tegn. 2 intense timer, hvor du bliver præsenteret for, hvordan du kan arbejde mere strategisk med professionelle netværk.

Hør hvordan du kan styrke dine netværkskompetencer, forstå forskellige netværksprofiler, arbejde bevidst med kommunikation og lære at vælge de rigtige netværk.

Alt sammen med målet at skabe værdi med vilje. For dig selv, din virksomhed og dem du netværker med.

Dette event giver dig også en smagsprøve på akademifaget Strategisk networking, som udbydes løbende på Erhvervsakademi Aarhus.

Dagens oplægsholdere:

Dorthehansencarlsen 900X506

Dorthe Hansen Carlsen

Værktøjskassen er toptunet, når det gælder kommunikation, lederskab og personlig gennemslagskraft – sammensat af 31 års skuespillerkompetencer og en diplom i ledelse. Dorthe bidrager desuden med værktøjer fra systemisk coaching og narrativ teori.

Kasper 240X200

Kasper Gerdsen

Værktøjskassen til træning i forbindelse med netværk og relationer er udviklet og afprøvet som facilitator på godt 200 afviklede netværksmøder for erhvervsfolk. Kasper er uddannet proces- og ledelseskonsulent fra Forsvaret og underviser erfarings- og dialogbaseret.