Event i Ealumne: Sådan skaber du forandringer med adfærdsdesign

Sted: Erhvervsakademi Aarhus, Ringvej Syd 104, 8260 Viby J
Tid:

I nogle virksomheder er der en lige linje mellem direktionens ønsker og medarbejdernes adfærd.

Strategiimplementering måles i uger fremfor år, og projekter leveres til tiden. Medarbejderne omfavner alle forandringer og holder sig fra alkohol og mættede fedtsyrer. De har en perfekt work-life-balance og bruger aldrig engangskrus. De er nogle ganske fantastiske mennesker.

Adfærdsdesign handler om, hvad man gør med resten af os.

Adfærdsdesign anvendes i stigende grad i den offentlige sektor i forbindelse med fx offentlig sundhed, sygdomsforebyggelse, skatteindbetaling og den grønne omstilling. Og i den private sektor fx inden for projektledelse, forandringsledelse, salgsteknik og kundeoplevelser.

På 2 timer får du denne eftermiddag en introduktion til adfærdsdesign. Lær hvordan du med adfærdsdesign kan oversætte planer og strategier til konkret ønsket adfærd. Bliv klogere på, hvordan adfærdsdesign fungerer i praksis, og hvordan du kan arbejde med det i din kontekst.

Mød dagens oplægsholder Jacob Simonsen

Jacob underviser på Erhvervsakademi Aarhus i bl.a. adfærdsdesign, organisation, ledelse og videnskabsteori. Han er uddannet cand.merc. i innovationsledelse fra Aarhus Universitet, HD i Organisation og Ledelse fra CBS, og han har stor erfaring fra det private erhvervsliv, både som konsulent og som leder hos A.P. Møller-Mærsk.