Mødet mellem menneske og maskine: ChatGPT og generativ AI

Sted: Erhvervsakademi Aarhus. Ringvej Syd 104
Tid:

ChatGPT er alle vegne, men hvad er det lige præcis det går ud på? Hvordan kan du bruge det i din
hverdag? Og hvilke udfordringer er der ved brugen af generativ AI?

Dette event om ChatGPT og de mange andre generative AI'er (ja, der er andre end mediedarlingen ChatGPT) vil give dig en introduktion til, hvordan kunstig intelligens kan hjælpe virksomheder og organisationer på en måde, som tidligere var umulig.

Generativ AI er en revolution, hvor almindelige mennesker kan udnytte kunstig intelligens, hvilket giver os alle sammen superkræfter. Uanset din stilling og om du arbejder med kommunikation, administration, lovgivning, rådgivning eller udvikling, så er der et AI værktøj, der vil gøre din hverdag nemmere. En generativ AI, som kan hjælpe dig med at levere værdi til forretningen, i høj kvalitet og i et uhørt stort output.

Jarle Fink Kondrup fra InnovationLab vil demonstrere, hvordan disse værktøjer fungerer og give eksempler på, hvordan de kan bruges indenfor forskellige arbejdsområder, og sammen med jer udfordre et par af AI værktøjerne med opgaver fra jeres dagligdag. Vi vil også diskutere de potentielle udfordringer ved at bruge generativ AI.

Som deltager vil du få mulighed for at stille spørgsmål og deltage i diskussioner omkring ChatGPT og generative AI. Du vil få masser af konkrete eksempler på, hvordan generative AI allerede bliver brugt i andre virksomheder og organisationer, og hvordan det kan bruges til at løse udfordringer i din egen branche eller kontekst.

En tour de force af viden. Du kan komme for enten netværket, for den nyeste viden om et felt i rivende udvikling eller bare for at få de fedeste quotes og indsigter du kan fyre af til møder og ved kaffemaskinen. Uanset motivation er der noget til alle!

Vi glæder os til at se dig!

psst.. Indlægget her har ChatGPT som medskribent