Digital transformation i øjenhøjde

Sted: Erhvervsakademi Aarhus. Ringvej Syd 104, Kantinen
Tid:

Kom med på eventet og bliv klogere på de digitale spring, du står overfor og tjek din virksomheds digitale modenhed.

Digital transformation er på alles læber, og jagten er sat ind på digitale løsninger, der kan styrke vores produkter, kundeoplevelser og måden, vi arbejder på. Løsninger der skal hjælpe os med at stå stærkt i en fremtid, hvor det mest konstante er forandring og acceleration.

Men måske kender du fornemmelsen af it-systemer, apps og gadgets, der knopskyder om ørene på dig – og ikke helt spiller rigtigt sammen? Et landskab af løsninger, som måske / måske ikke gør dét for forretningen, som man havde håbet, og som ikke sådan 1til1 ligner den oprindelige masterplan. Hvis der altså var en.

Forstå digital transformation og styrk udviklingen i din virksomhed

Dette event er for dig, der vil blive klogere på, hvad digital transformation egentlig er for en størrelse, og hvordan du kan få øje på løsninger, der understøtter hinanden og reelt hjælper til at nå virksomhedens mål. Vi tager det på hverdagssprog og zoomer ind på både det kæmpe potentiale og de mange faldgruber, der ligger i arbejdet med digital transformation.

Du får indblik i digital transformation som et kontinuerligt middel mere end et mål, og vi ser på, hvorfor det både kræver en helt særlig ledelsesforankring og handler lige så meget om organisationsudvikling som om it.

Tag testen og kend jeres ståsted

I løbet af eftermiddagen bliver du præsenteret for et værktøj, så du kan tjekke den digitale modenhed i din virksomhed. Find din virksomhed på generationstrappen med de 5 generationer af digital modenhed. Vi kan afsløre, at trin 5 er attraktivt og ganske svært at opnå. Men når man kender sit ståsted, er det lettere at bevæge sig videre derfra og navigere klogt i en verden, der lige nu sætter den digitale omstilling meget højt.

Eventet er både for dig, der arbejder med digital udvikling som en del af jobbet – og for dig der som ganske almindelig bruger gerne vil forstå den udvikling, du står midt i.

}