Arrangement i Ealumne: Tegn dig til tydelig kommunikation

Alle kan lære at tegne. JO, det kan du også!

Sted: Erhvervsakademi Aarhus, Ringvej Syd 104, 8260 Viby J
Tid: - 19:00

Kom til en intens og eksklusiv eftermiddag, hvor du får en smagsprøve på, hvad Grafisk Facilitering er. Fokus er på at tænke i billeder og at øve dig i at gribe tuschen og tegne!

Men husk, der er kun 20 pladser, efter først til mølle!!
Tilmelding åbner den 19. august.

’Alle kan lære at tegne’ – og JO, det kan du også! Du når ikke Leonardo eller andre mestertegneres niveau i et snuptag, men det er heller ikke pointen. Min erfaring er, at du kan lære at tegne godt nok til, at det kan supplere din kommunikation på en effektiv måde. 

Kender du situationen, hvor du ikke får læst det alenlange Word referat inden mødet, eller power pointen hvis budskab ikke rigtigt vil hænge fast eller at du går fra mødet med en uklar fornemmelse af, hvad der blev besluttet – hvem gør hvad og hvad var det egentlig du skulle?

Tegninger og billeder kan hjælpe i mange situationer, fordi vores hjerne er designet til at relatere sig mere til billeder end ord og snak. Vi husker billeder meget mere effektivt. Og grafisk facilitering er populært, fordi mange netop erkender, at de gammelkendte redskaber ikke altid virker.

Hvad får du?

  • Du får tips, tricks og redskaber til at tegne – nemt, forenklet og hurtigt
  • Viden om hvorfor tegninger og visuel kommunikation er et kraftfuldt redskab
  • Inspiration til hvor og hvordan du kan bruge det i din hverdag – på job, i foreningen, i team arbejdet eller i ideudviklingen

Som en lille forberedelse må du gerne tænk på et ord eller et begreb du har brug for at illustrere i din hverdag. Så prøver vi at sætte et billede på ved at tegne!

Se mere og tilmeld dig på EAlumne.dk