Arrangement i Ealumne: Rekruttering og onboarding

Aldrig har det været vigtigere at ansætte de rigtige mennesker i de rigtige jobs. Kom og få inspiration og værktøjer fra både eksperter og praktikere.

Sted: Erhvervsakademi Aarhus, Ringvej Syd 104, 8260 Viby J
Tid: - 17:30

Kom ombord og hør eksperternes bud på metoderne til og udfordringer i professionel rekruttering.

Mød også to praktikere, der ved, hvordan succesfuld rekruttering lykkes ude i virksomhederne – og som klæder dig på med direkte anvendelige tips og take aways.   

Program 

15.00 Velkommen til inspirerende timer og netværk

15.15 Eksperterne om professionel rekruttering.

Direktør for Konsulenthuset Ballisager, Morten Ballisager.

Rekrutteringsprocessen er under pres. Virksomheders tiltrækningsevne er fundamentalt for at tiltrække den kvalificerede arbejdskraft. Morten giver sit bud på hvad vi kan og skal gøre.

Rekrutteringsforsker Kathrine Solgaard Sørensen.

Forskning i rekruttering har været optaget af at undersøge, hvor velegnede forskellige rekrutteringsmetoder er til at forudsige jobperformance. Kathrine vil give indblik i resultaterne af denne forskning og samtidig nuancere billedet, som forskningstraditionen tegner. Blandt andet vil oplægget skabe refleksion over et ofte overset potentiale, nemlig sammenhængen mellem onboarding og rekrutteringsprocessen.

16.30 Håndværkerne ved hvordan det kan lykkes.

Rekrutteringsunderviser og -rådgiver Kirstine Kjellerup Gadensgaard fra konsulentvirksomheden Ballisager og chefkonsulent og underviser Lars Ross Pedersen fra Erhvervsakademi Aarhus.

På baggrund af forskerens og praktikerens pointer giver Kirstine og Lars eksempler, take aways seksempler og gode tip fra faget 'rekruttering', som sætter selve håndværket i spil.

17.10 Afrunding og netværk

Dagen rundes af over et glas vin og en sandwich hvor der også er mulighed for at drøfte dagens provokationer, input og gode idéer med de øvrige deltagere.

Tilmelding

Arrangementet er organiseret af vores alumne-netværk Ealumne, men er åbent for alle interesserede. 

Du tilmelder dig her