Arrangement i Ealumne: Ready to self-disrupt?

Mød direktør Erick Thümer og rejs med ham ind i en fremtid fuld af robotter, kunstig intelligens og eksponentielt lederskab.

Sted: Erhvervsakademi Aarhus, Ringvej Syd 104, 8260 Viby J
Tid: - 19:00

Erick Thümer er direktør, medlem af Børsens disruptionråd og talsmand for danske SMV'er.

Med afsæt i Moores lov, computerdoblinger og future tech, inviterer Erick jer med på en eksponentiel rejse mod fremtidens multiplanetariske civilisation, hvor robotter og kunstig intelligens (AI) har fritaget mennesker for næsten alle arbejdsopgaver.

Erick ser sig selv som advokat for eksponentielt lederskab og digital produktion, og hans mission er at favne de nye muligheder og udbrede kendskabet til fx 3D print, 4D print og AI i hele Skandinavien.

Erick har grundlagt TwentySeven og taget patent på 3D-printede kølekanaler i skærende værktøjer. Patentet er vurderet til 200 mio. kr. af Dansk Industri. Og med det vil Erick disrupte værktøjsbranchen. Undervejs har han udskiftet hele bestyrelsen og afskediget en fjerdedel af de ansatte. Disruption kommer nemlig ikke af sig selv. Det kræver nye og anderledes arbejdsgange.

Efter Erichs oplæg vil der være tid til spørgsmål fra salen og debat. Inden I tager hjem, byder vi på lidt at spise og tid til netværk.

Tilmeld dig her