Dimittend-event

For færdiguddannede markedsføringsøkonomer eller professionsbachelorer i international handel og markedsføring

Sted: Erhvervsakademi Aarhus, Ringvej Syd 104, 8260 Viby
Tid: - 11:00

Er du færdiguddannet markedsføringsøkonom, eller har du en professionsbachelor i international handel og marketing? 

Hvis du er på udkig efter drømmejobbet, så er denne event lige noget for dig. 

Vi ses i kantinen i underetagen på Ringvej Syd 104 (guldbygningen).

Program kl. 8-11

  • Kl. 8.00-8.30 Morgenmad og velkomst ved de to arrangører: Erhvervsakademi Aarhus og HK

  • Kl. 8.30-9.45 Personlig branding - oplæg og workshop ved Mads Svaneklink fra Analog. Mads Svaneklink er uddannet fra Aalborg Universitet og Copenhagen Business School i strategisk kommunikation. Mads har en baggrund som lobbyist, ledelsesrådgiver og udviklingskonsulent indenfor industrien, inden han i januar 2017 opstartede Analog København i samarbejde med Madeeha Mehmood, fhv. rådgiver for Rufus Gifford.

  • Kl. 9.45-10.45 Personlig sparring med en mentor. Ansatte fra salgs- og marketingsbranchen hjælper dig med råd og vejledning til din jobsøgning, så du hurtigt kommer videre i dit arbejdsliv. Medbring dit CV + forskellige jobannoncer

  • Kl. 10.45-11.00 Afslutning og tak for i dag

  • Kl. 11.00 Sandwich to go

Det får du ud af oplægget om personlig branding

Hvilke muligheder og funktioner har LinkedIn? Hvordan bruger du platformen professionelt til at kommunikere din personlige profil og styrke dit netværk? Mads Svaneklink giver dig en introduktion til LinkedIn, som går videre end blot at have en elektronisk udgave af dit CV liggende.

  • Du får indblik i mediets mange funktioner og interaktionsmuligheder, og hvordan du konkret kan bruge dem til at styrke dit netværk og personlige branding.
  • Du får vejledning i, hvordan du præsenterer dig selv, dine kompetencer og interesser på den bedst mulige måde.
  • Du bliver inspireret til, hvordan du opsætter en fængende profil, tilpasser din profil til søgekriterier og bruger de forskellige branchemoduler.
  • Gennem konkrete øvelser formulerer du dine hovedinteresser og kernekompetencer og reflekterer over, hvordan du skal kommunikere på LinkedIn og aktivere dit netværk.

Efter programmet - mød din mentor og HK

Efter programmet har du mulighed for at tale videre med din mentor eller høre mere om de mange muligheder, som HK specielt har til dimittender. HK tilbyder bl.a. jobsøgningskurser, personlig sparring til CV og ansøgning i HK’s Jobcafe, Karrieretelefon, HK Jobbørs, CV-foto, karriere-samtaler, tjek af ansættelseskontrakt, HK lønstatistik og mange andre relevante tilbud.

Tilmelding

De persondata, du oplyser til Erhvervsakademi Aarhus via denne formular, anvender vi til at håndtere din henvendelse. Vi passer godt på de persondata, vi bliver betroet, og behandler dem efter gældende lovgivning. Læs mere i vores persondatapolitik

Dine oplysninger bliver behandlet af de to arrangører Erhvervsakademi Aarhus og HK, så vi kan arrangere denne event og matche dig med en passende mentor på dagen.

Vi sender en kvittering til dig pr. e-mail med dine indtastede oplysninger.