Breakfast Club: Ved din chef, hvad dit team arbejder med?

Sted:

Erhvervsakademi Aarhus, Ringvej Syd 104, 8260 Viby J

Tid:

Tilmeld dig her
Efteruddannelse Kursister Undervisning 2019 085

Kom og få 2 timers viden om og inspiration til, hvordan du og dit team med strategisk kommunikation bliver synlige – både overfor chef og samarbejdspartnere.

Vidste du at næsten 80 % af en leders tid går med kommunikation?

Kommunikation sikrer, at du og dit team bliver set – både af chefer, kolleger og samarbejdspartnere. Og det er essentielt for jer at blive set af andre – så de ved, hvad netop I bidrager med, og hvorfor netop jeres indsats er en gevinst for alle.

Men hvordan sikrer du den synlighed?

Uanset om du er personaleleder, projektleder, controller, HR-konsulent, specialist eller noget sjette, så kan du vinde større synlighed ved at anvende kommunikation strategisk.

Så kom og få et lynkursus i strategisk kommunikation, storytelling og branding – og gå på arbejde med udsigt til at du, dit teams og jeres arbejde kommer ind i chefernes og kollegernes synsfelt.

Hør oplægsholder Kirsten Matzen fortælle om dagens tema

4 ting du får med hjem

  • Lær at skabe de gode historier – både i teamet og i virksomheden
  • Få konkrete tips til, hvordan enkelte ord kan ændre jeres daglige samtaler – og lær, hvordan du anvender narrativer i hverdagen
  • Bliv opmærksom på, at forskellige fagligheder og nationaliteter kommunikerer forskelligt
  • Lær at anvende storytelling i mails, online møder og anden digital kommunikation
Kirsten Matzen

Mød din morgenfriske oplægsholder, Kirsten

Kirsten Matzen er chefkonsulent på Erhvervsakademi Aarhus.

Kirsten har siden 2007 undervist mere end 1000 ledere i kommunikation, mødefacilitering og ledelse. Hun har skrevet bogen ”Ledelseskommunikation” og er aktiv som censor.

Mød Kirsten på LinkedIn

75 pladser, først til mølle

Vores Breakfast Club-arrangementer er åbne for alle. Alt, din deltagelse koster, er din mailadresse og et ja til, at vi må sende dig mails om efteruddannelse, events og virksomhedssamarbejde - så giver vi dig 2 times ny inspiration og viden du kan bruge direkte i dit arbejde.

Der er kun 75 pladser til rådighed – og de fyldes efter først til mølle-princippet. For at sikre plads til alle interesserede er der et no-show-fee på 150 kr.

Tag gerne en medarbejder, chef eller kollega med – men husk at få dem tilmeldt.

NB: Er du fuldtidsstuderende på Erhvervsakademi Aarhus, kan du tilmelde dig arrangementerne i EAlumne, ikke Breakfast Club-møderne.

De persondata, du oplyser til Erhvervsakademi Aarhus via denne formular, anvender vi til at håndtere din henvendelse. Vi passer godt på de persondata, vi bliver betroet, og behandler dem efter gældende lovgivning. Læs mere i vores persondatapolitik.

Vi sender en kvittering til dig pr. mail.

Alle pladser er optaget. Kom på venteliste her

Alle stole til denne Breakfast Club er allerede optaget.

Men du kan komme på venteliste og få en plads, hvis andre melder fra.

Skriv en mail til kily@eaaa.dk - så giver vi dig besked, hvis der bliver en plads til dig.