Breakfast Club: Den faciliterende mødeleder

Sted: Erhvervsakademi Aarhus, Ringvej Syd 104, 8260 Viby J
Tid:

Kom og få 2 times viden og inspiration om facilitering og lær, hvordan I får mere værdiskabende møder og effektive processer.

Facilitering handler om at lede og facilitere rammerne for menneskers samvær, dialoger og aktiviteter på en engagerende og værdiskabende måde. Det er en del af manges hverdag. Men de færreste lykkes reelt med at skabe gode løsninger og motiverede mennesker.

Mange processer i virksomheder overlades til ustrukturerede dialoger – med det resultat, at processerne mister relevans, mangler et fælles fokus og ofte løber ud i sandet.

Er du træt af uinspirerende og ineffektive processer? Og savner du møder, der skaber reel værdi, inspirerer og engagerer deltagerne, så de bidrager aktivt?

Så mød op, bliv klogere - og kom på arbejde som en bedre facilitator.

4 ting du får med hjem

  • Få styr på, hvad en faciliterende mødeleder er
  • Lær at sætte rammerne for værdiskabende processer
  • Få indblik i, hvordan den faciliterende mødeleder kan skabe handling, forandring og meningsfulde processer mellem mennesker med forskellige meninger til gavn for alle – også for bundlinjen
  • Få en værktøjskasse, så du kan skabe mere involvering, samtidig med at du respektfuldt træder i karakter som faciliterende mødeleder

Mød din morgenfriske oplægsholder

Alle pladser er optaget. Kom på venteliste her

Alle stole til denne Breakfast Club er allerede optaget.

Men du kan komme på venteliste og få en plads, hvis andre melder fra.

Skriv en mail til kily@eaaa.dk - så giver vi dig besked, hvis der bliver en plads til dig.