Breakfast Club: Marketingstrategi og forretningsudvikling

Sted: Erhvervsakademi Aarhus, Ringvej Syd 104, 8260 Viby J
Tid:

Bliv klar til at tage på arbejde med ny energi. Start din morgen med ny inspiration og morgenmad.

Marketingledelsen er de sidste 5-10 år blevet mere performancedrevet med en digitaliseret kunderejse og opsamling af mange data fra forskellige touchpoints.

Den performancedrevne tilgang øger kompleksiteten i marketingledelsen betydeligt og stiller højere krav til både værktøjskassen og en helhedsforståelsen af marketingdisciplinen.

Vi giver dig her et indblik i den værktøjskasse, der skal til for at løse komplekse marketing- og konceptudviklingsopgaver i planlægningen af virksomhedens samlede marketingstrategi og –plan

Med den rette værktøjskasse skaber du de optimale forudsætninger til opnå virksomhedens succes - både nationalt og internationalt.

På brekafast clubben sætter vi fokus på

  • de fundamentale indsigter i målgrupper, segmentering, den digitale kunderejse og forståelsen af samme
  • design af værditilbuddet og –positionen i konceptudviklingen af de 'offerings' som skal kommunikeres og markedsføres.
  • hvordan bygger du bro mellem marketing og sales operations, således marketingindsatsten ses i et cyklisk perspektiv, hvor data, insights og digitalisering spiller en væsentlig rolle.

50 pladser, først til mølle

Breakfast Club arrangementet koster ikke noget. Du skal blot afgive din mailadresse og så giver vi dig 1,5 times ny inspiration og viden du kan bruge i dit arbejde - tag gerne en medarbejder, chef eller kollega med.

Der er kun 50 pladser til rådighed, og tilmelding sker efter først til mølle-princippet. For at sikre plads til alle interesserede vil der være et no-show-fee på 150 kr.

NB: Er du fuldtidsstuderende på Erhvervsakademi Aarhus, kan du tilmelde dig arrangementerne i EAlumne, ikke Breakfast Club-møderne.

De persondata, du oplyser til Erhvervsakademi Aarhus via denne formular, anvender vi til at håndtere din henvendelse. Som tilmeldt har du givet samtykke til, at vi må tilføje dit og din virksomheds navn til en deltagerliste, der bliver delt rundt til arrangementet. Deltagerlisten skal sikre, at det er nemmere at netværke til arrangementet, fordi man kan se, hvor andre kommer fra. Med din tilmelding giver du også samtykke til, at vi må sende dig mails fra Erhvervsakademi Aarhus med information og tilbud om arrangementer, efteruddannelse, ny viden og virksomhedssamarbejde. Du kan altid afmelde dig nyhedsmails igen. Vi passer godt på de persondata, vi bliver betroet, og behandler dem efter gældende lovgivning. Læs mere i vores persondatapolitik

Vi sender en kvittering til dig pr. e-mail med dine indtastede oplysninger.

Tilmelding er lukket. Alle pladser er optaget. Pladserne gik efter først til mølle-princippet.