Breakfast Club: Forretningsmodellerne er under pres

Sted: Erhvervsakademi Aarhus, Ringvej Syd 104, 8260 Viby J
Tid:

Bliv klar til at tage på arbejde med ny energi. Start din morgen med ny inspiration og morgenmad.

Innovation i forretningsudviklingen bliver stadig mere aktuel for virksomheder i en tid med store og hyppige forandringer.

På den her Breakfast Club får du en forsmag på, at innovation er andet end produktudvikling og hvordan dette hænger sammen med din forretningsmodel.

En forretningsmodel som bliver udfordret af disruption, bæredygtighed og cirkulære modeller… kom og få en appetitvækker fra morgenstunden…

50 pladser, først til mølle

Breakfast Club arrangementet koster ikke noget. Du skal blot afgive din mailadresse og så giver vi dig 1,5 times ny inspiration og viden du kan bruge i dit arbejde - tag gerne en medarbejder, chef eller kollega med.

Der er kun 50 pladser til rådighed, og tilmelding sker efter først til mølle-princippet. For at sikre plads til alle interesserede vil der være et no-show-fee på 150 kr.

NB: Er du fuldtidsstuderende på Erhvervsakademi Aarhus, kan du tilmelde dig arrangementerne i EAlumne, ikke Breakfast Club-møderne.

De persondata, du oplyser til Erhvervsakademi Aarhus via denne formular, anvender vi til at håndtere din henvendelse. Som tilmeldt har du givet samtykke til, at vi må tilføje dit og din virksomheds navn til en deltagerliste, der bliver delt rundt til arrangementet. Deltagerlisten skal sikre, at det er nemmere at netværke til arrangementet, fordi man kan se, hvor andre kommer fra. Med din tilmelding giver du også samtykke til, at vi må sende dig mails fra Erhvervsakademi Aarhus med information og tilbud om arrangementer, efteruddannelse, ny viden og virksomhedssamarbejde. Du kan altid afmelde dig nyhedsmails igen. Vi passer godt på de persondata, vi bliver betroet, og behandler dem efter gældende lovgivning. Læs mere i vores persondatapolitik

Vi sender en kvittering til dig pr. e-mail med dine indtastede oplysninger.

Tilmelding er lukket. Alle pladser er optaget. Pladserne gik efter først til mølle-princippet.