Har du en god ide?

Få hjælp til at realisere den

Har du en god idé, du ønsker at teste eller udvikle? Hos GROW får du hjælp til at udvikle og kvalificere dine idéer. Vi guider dig hele vejen fra ide til virksomhed. Du kan kvit og frit afprøve dine idéer – og samtidig få en forståelse for, hvad det vil sige at være iværksætter.

GROW tilbyder

Som medlem af GROW får du:

  • Adgang til Ziværk: et værktøj som understøtter din iværksætterdrøm
  • Gratis deltagelse i forskellige læringsaktiviteter og events
  • Adgang til et tværfagligt netværk af andre studerende og undervisere
  • Mulighed for uformel snak med en vejleder
  • Faglig professionel sparring
  • Mentorordning
  • Adgang til CREATE, hvor du kan skabe prototyper

Et medlemskab er ganske gratis. 

Bliv medlem af GROW

Inspiration med Ziværk

Er du nysgerrig efter at vide mere om forretningsideer og forretningsplaner? Så tag et kig på Ziværk - et værktøj udviklet af undervisere på Erhvervsakademi Aarhus. Zivækst giver dig forståelse for den proces og de elementer, de fleste med iværksætterdrømme gennemgår.

Kan du ikke finde svarene på Ziværk? Så hjælper netværket i GROW dig med at finde dem.

Kom fra ide til virksomhed

GROW arrangerer forskellige læringsaktiviteter og events, som bl.a. inspirerer dig i processen fra ide til rigtig virksomhed. Du kan fx deltage i Start-up weekend eller ’Klar til DM’.

Se de kommende events og tilmeld dig her

Mentor med forstand på iværksætteri

Som medlem af GROW kan du få tilknyttet en ekstern mentor, som du løbende kan sparre med. GROW har et erfarent mentorkorps med mentorer fra forskellige brancher – og alle har selvfølgelig erfaring med iværksætteri.

Vil du gerne have en mentor? Så kontakt Pernille Løve Kongensgaard, koordinator for GROW, på telefon 7228 6145 eller mail: pkon@eaaa.dk

Få værdifuldt, tværfagligt netværk

I GROW vil du opleve et levende, tværfagligt netværk af studerende og undervisere fra akademiets forskellige uddannelser. Som medlem får du adgang til dette studentervæksthus-netværk.

Vi har referencer til både interne og eksterne netværk, som du kan bidrage til og trække på. Vi kan bl.a. sætte dig i kontakt med forskellige investeringsselskaber og innovationsmiljøer. Vi sørger også for at informere medlemmerne om forskellige konkurrencer, der bliver afholdt i iværksættermiljøet. Konkurrencer er en oplagt mulighed for både at etablere værdifuldt netværk og vinde pengepræmier.

CREATE – skab dine egne prototyper

Som medlem af GROW får du adgang til vores makers lab, CREATE. Her kan du frit benytte forskellige værktøjer til at skabe prototyper. Du får bl.a. mulighed for 3D-print, virtual reality, folieskæring og diverse pap, papir, tape og lim.

Du finder CREATE på Sønderhøj 30, lokale AM.23 (på mezzaninen i A-bygningen).

Har du spørgsmål eller brug for konkret vejledning, når du er i CREATE? Så kontakt Jonas Wehding på telefon 7228 6385 eller mail: jweh@eaaa.dk

Bliv medlem af GROW

Medlemskabet er gratis. 

Tilmeld dig her

Få kontorplads i GROW

Læs mere og ansøg her

Mød iværksættere i GROW

Bliv inspireret af de iværksættere, som får deres virksomhed til at vokse i GROW.

Læs portrætter