Workshop 5: Kompetencer, Organisation & Drift

For etablerede virksomheder handler det ofte om at have mulighed for at trække på kompetencer, når behovet opstår. Vi ser også på budgetter og finansieringsmuligheder, så virksomheden er økonomisk bæredygtig.

Sted: Erhvervsakademi Aarhus, Sønderhøj 48, 8260 Viby - Innovatorium på 2. sal
Tid: - 18:00

Uanset, om man er en nystartet virksomhed eller allerede har nogle ”år på bagen”, er det vigtigt at have de rigtige kompetencer i virksomheden. Det kan betyde, at man skal ansætte medarbejdere, men for iværksætter- og etablerede virksomheder handler det lige så ofte om at have mulighed for at trække på kompetencer, når behovet opstår – enten på freelancebasis, ved at outsource opgaver eller ved at etablere et advisory board. Men selvom man har ”de rigtige” produkter, de ”rigtige” kunder og de ”rigtige” medarbejdere, skal der være styr på økonomien! Derfor ser vi på de budgetter og finansieringsmuligheder så virksomheden er økonomisk bæredygtig. 

2 dages workshop

Workshoppen strækker sig over to dage: 1. maj og 7. maj.  

Der er workshop begge dage kl. 15.00-18.00. 

Praktiske oplysninger

Du får fuld forplejning under workshoppen. 

Hvis du deltager begge dage og udfylder det udleverede start- og stopskema, får du efter endt deltagelse et kursusbevis, der pynter på dit CV. 

Workshoppen ligger ud over dit almindelige studie. Du skal regne med en arbejdsindsats på minimum 20 timer i form af forberedelse, deltagelse i workshop og opfølgning. 

Tilmelding

Du tilmelder dig på mail pkon@eaaa.dk senest 25. april. 

Spørgsmål?

Hvis du har spørgsmål, så tag fat i Pernille Løve Kongensgaard på mail pkon@eaaa.dk eller telefon 7228 6145.