Løvens Hule – gratis forløb for iværksættere

Er du iværksætter? Har du en virksomhed eller en valideret forretningsidé? Så kan du søge om at være med i Løvens Hule på Erhvervsakademi Aarhus. Ansøgningsfristen er den 24. oktober 2018.

Sted: Erhvervsakademi Aarhus, Sønderhøj 30, 8260 Viby J
Tid: - 19:00

Hvad sker der i forløbet?

Blandt ansøgningerne udvælger vi otte virksomheder, der skal deltage i en Pitch-workshop onsdag d. 31. oktober 2018.Her bliver du klædt på til at præsentere din virksomhed for løverne. De fire virksomheder, som leverer den bedste pitch, går videre til finalen torsdag den 8. november 2018.

Kloge penge og professionelt netværk

Så hvad får jeg ud af at deltage? Du får nye kompetencer i at præsentere din virksomhed kort og præcist. Du får også input til, hvordan du kommer videre med din virksomhed og mulighed for at skabe nye, værdifulde kontakter og udvide dit professionelle netværk blandt løverne. De er alumner fra erhvervsakademiet og kan være med til at løfte din virksomhed. Du får IKKE kapital tilført fra løverne, men til gengæld kloge penge.

Hvem kan søge om at være med?

Alle fuldtidsstuderende på Erhvervsakademi Aarhus, der har en virksomhed eller en valideret forretningsidé. Du skal dermed være forbi idéstadiet og gerne have de første kunder i hus.

Rent praktisk

Ansøgningsfrist: Senest 24. oktober 2018.

Pitch-workshop: 31. oktober 2018

Finale: 8. november 2018

Ansøgningsskema: Du får et ansøgningsskema fra enten Pernille (link: pkon@eaaa.dk) eller Nicolai (link: birch558@gmail.com)

Kontaktinfo

Pernille Løve Kongensgaard – pkon@eaaa.dk

Nicolai Errebo Birch – birch558@gmail.com