Forretningsudvikling med studerende

Forskningsprojektet undersøger, hvordan konsulenter og studerende sammen kan hjælpe virksomheder med forretningsudvikling.

Kan studerende bidrage til proceskonsulentens arbejde? Projektet skal afdække, hvordan Erhvervsakademi Aarhus’ proceskonsulenter, i samarbejde med studerende, kan hjælpe små og mellemstore virksomheder med forretningsudvikling.

Via aktionsforskning undersøges det i projektet, hvordan en proceskonsulent i samarbejde med studerende fra Erhvervsakademi Aarhus kan bidrage til virksomheders forandrings- og udviklingsproces.

Restaurant Juliette har været samarbejdspartner i projektet. Restauranten ønskede, at alle medarbejdere kender virksomhedens værdier, og samtidig ønskede de en større økonomisk indsigt.

En guideline til akademiets konsulenter

Med udgangspunkt i projektets resultater udarbejdes der anbefalinger til akademiets medarbejdere, som ønsker at arbejde med problemløsning i virksomheder – enten med studerende fra samme eller et andet fagområde.

Guidelinen indeholder anbefalinger til, hvordan der skal skabes et samspil mellem de studerendes udsyn og deres faglige kompetencer samt den erfarne undervisers faglighed og udsyn til at skabe en fælles, optimal løsning til virksomheden.

Vækst inden for konsulentydelser

Projektets resultater forventes at beskrive, hvordan Erhvervsakademi Aarhus i samarbejde med studerende kan hjælpe små og mellemstore virksomheder med forandrings- og udviklingsprojekter. Det vil give mulighed for at kunne tilbyde virksomhederne både proceskonsulenthjælp til ledelsen og faglig hjælp fra de forskellige studerende.

Samarbejdspartner

Projektperiode og kontaktperson

  • Projektperiode: januar 2016 - december 2016
  • Projektleder: Lea Sørensen
  • Aktionsforskere: Jan Rohwedder og Lea Sørensen
Lea Sørensen

Kontakt

Lea Sørensen

chefkonsulent

Mail: leso@eaaa.dk

Telefon: 7228 6121