Finans og økonomi

Vi du gerne blive dygtigere til at dissekere regnskaber, kreditvurdere kunder, navigere sikkert i skattelovgivningen eller økonomistyre med SAP?

Vi tilbyder følgende kurser og efteruddannelsesmuligheder inden for finans og økonomi.

 

Finansiel rådgivning

Akademiuddannelse

En deltidsuddannelse for dig, der interesserer dig professionelt for investering og finansiering, og som til dagligt arbejder med kunder og klienter.

Finansiel rådgivning

Diplomuddannelse

Deltidsuddannelse for dig, der vil optimere din kunderådgivning, så du kan yde optimal rådgivning og skabe langvarige kunderelationer.

Skatter og afgifter

Akademiuddannelse

Deltidsuddannelse for dig, der ønsker at få en bred praktisk og teoretisk forståelse af emner som inddrivelsesret, toldret, skatteret, moms- og afgiftsret.

Vurdering og ejendomsinvestering

Diplomuddannelse

Deltidsuddannelse for dig, der interesserer dig for økonomi og vurdering af erhvervsejendomme, hvor vi kombiner praksisnærhed og teori.

Økonomi og regnskab

Diplomuddannelse

Deltidsuddannelse for dig, der vil videreudvikle dine kompetencer indenfor økonomi og regnskab og ønsker at gøre karriere inden for den finansielle sektor eller revisionsbranchen.

Økonomi- og ressourcestyring

Akademiuddannelse

Deltidsuddannelse for dig, der vil styrke dine evner til at analysere, planlægge og gennemføre løsninger, der bredt vedrører økonomi og ressourcestyring i private og offentlige virksomheder.

Kurser

Med vores korte kurser får du et intensivt forløb, hvor værktøjskassen bliver godt fyldt op, og du bliver klædt på til at præstere endnu bedre.

Få nyheder om finans og økonomi

Ja tak, jeg vil gerne modtage mails fra Erhvervsakademi Aarhus med information og tilbud om arrangementer, efteruddannelse, ny viden og virksomhedssamarbejde.