Brugervenlighed og grafisk design

Styrk dine grafiske og online kompetencer

Styrk dine kompetencer inden for brugervenlighed og webdesign med dette kursus for ledige. 'Brugervenlighed og grafisk design' er til alle der ønsker en større viden om Photoshop, InDesign, Illustrator, WordPress, usability, formgivning og æstetik.

Målgruppe

Kurset henvender sig til dig, der gerne vil have kvalifikationer inden for brugervenlighed og grafisk design, så du i dit job kan opdatere og vedligeholde hjemmesider og lave grafisk materiale hertil. Du bliver også i stand til at lave mindre tryksager.

Kurset kan også med fordel søges af grafikere, der vil opdateres i Adobe programmerne og som gerne vil stifte bekendtskab med opbygning af hjemmesider.

Indhold

  • InDesign samt introduktion til grafiske grundregler
  • Photoshop samt introduktion til brugervenlighed og brugertest
  • Illustrator
  • WordPress

Dit udbytte

Du opnår kendskab til grundlæggende metoder til at sikre brugervenlighed på hjemmesider, både før, under og efter arbejdet med designet. Vi arbejder med informationsarkitektur og brugertest.

Du får grundlæggende værktøjer til at opbygge, tilrette og vedligeholde hjemmesider i det udbredte CMS-system WordPress. Og du lærer at lave materiale til hjemmesider og andre publikationer i Adobe programmerne

Vi arbejder med grafiske regler, der er med til forstærke budskaberne, herunder farvelære, formgivning og æstetik. Vi arbejder med forskellige stilarter som metode og inspiration til at komme i gang med en opgave, og for at lære, at holde en rød tråd i det grafiske arbejde for en virksomhed eller en opgave/kampagne.

Eksamen

'Brugervenlighed og grafisk design' er en del af akademiuddannelsen i informationsteknologi. Du har mulighed for at afslutte forløbet med en mundtlig eksamen på baggrund af et praktisk produkt og en skriftlig opgave. 'Brugervenlighed og grafisk design' giver 10 ECTS-point.

Du kan efterfølgende anvende faget som en del af en hel akademiuddannelse.

Praktiske oplysninger

Undervisningen foregår på:

Erhvervsakademi Aarhus
Ringvej Syd 104
8260 Viby J

Erhvervsakademi Aarhus stiller en bærbar pc til rådighed under dit uddannelsesforløb.