Skræddersyede forløb

På Erhvervsakademi Aarhus tilbyder vi skræddersyede forløb inden for alle vores kompetenceområder

Vi udvikler forløbene, så de rammer plet i din virksomhed – både i forhold til virksomhedens kultur, rammer og konkrete behov for nye kompetencer. 

I skal selvfølgelig have det maksimale udbytte af den tid og de ressourcer, I investerer i uddannelse. Derfor udvikler vi kurser og uddannelsesforløb ud fra en tæt dialog med jer. Vi sætter en ære i sammen med jer at finde en løsning, som skaber værdi og kan mærkes, når I er tilbage på arbejde igen. Med et godt kendskab til jeres virksomhed, jeres udgangspunkt og jeres mål kan vi skabe et solidt og inspirerende forløb, hvor indhold, niveau, undervisningsform og stil sættes sammen efter de helt rigtige mål. 

Se, hvad virksomhederne selv fortæller 

Få et stærkt fælles fundament

Der er en række fordele ved, at en gruppe af medarbejdere eller ledere tager af sted på uddannelse sammen. I får en fælles referenceramme og et fælles sprog omkring de nye kompetencer og nye værktøjer. I kan sparre med hinanden efterfølgende og støtte hinanden i at bruge den nye viden og de nye kompetencer aktivt – også når hverdagen sætter ind, og det går stærkt igen. 

Stor fleksibilitet

Et skræddersyet uddannelsesforløb giver stor fleksibilitet. Forløbet kan være kort og intensivt eller strække sig over en længere periode. Det kan tilrettelægges for både små og store grupper, og I bestemmer, om det skal foregå hos jer, hos os eller et helt tredje sted.

Video: Det siger Grundfos om deres skræddersyede forløb

Få en times gratis sparring

Er du eller din virksomhed i tvivl om, hvordan I bedst kan udvikle jeres kompetencer? Så kontakt Erhvervsakademi Aarhus og aftal tid til en uforpligtende samtale og hør om, hvordan både nye og erfarne medarbejdere og ledere kan udvikle deres kompetencer. 

Kontakt os og hør mere om mulighederne. 

Vi har lært at bruge hinanden og fundet tryghed i lederrollen

Fem regnskabs-medarbejdere fra Europcar blev fra den ene til den anden dag kastet ud i rollen som teamledere.

Læs mere