Målrettet videreuddannelse | OK a.m.b.a 2019

Uddannelse og kompetenceudvikling for medarbejdere hos OK

Tag et uddannelsesforløb på Erhvervsakademi Aarhus og få ny viden, ny inspiration og værktøjer, du kan bruge med det samme på jobbet. Du styrker dine kompetencer og får papir på det, du kan.

Nedenfor kan du se forløb der er tilrettelagt særligt for medarbejdere hos OK. Husk at din tilmelding skal være afstemt med nærmeste leder og HR.

Vi glæder os til at se dig og dine kolleger på Erhvervsakademi Aarhus.

Fagudbud og tilmelding

Vi er i gang med at opdatere, der kommer løbende flere kurser

Samarbejde og kommunikation i OK

Akademifag 5 ECTS-point

Samarbejde og kommunikation i OK som et forløb med mulighed for at gå på tværs i organisationen. Hver enkelt afdeling kan høste stort udbytte i form af bevidste samarbejdsrelationer og bedre forudsætninger for god kommunikation.

Projektledelse i OK

Akademifag 10 ECTS-point

Med OK projektledelse får du styrket dine kompetencer, så du fremstår som en kompetent og professionel projektleder eller projektmedarbejder, der har gennemslagskraft til at starte, gennemføre og afslutte projekter.

Excel

3 niveauer: basis, avenceret, ekspert

Excel forløbet er tilrettelagt så det er muligt at løfte alle niveauer til det næste trin, fra basis over avanceret, som indeholder to step, til ekspert.

Præsentationsteknik

Akademifag 5 ECTS-point

'Præsentationsteknik' giver dig en bedre mundtlig formidling og bidrager til mere målrettede præsentationer, der begejstrer og overbeviser tilhørerne

Procesfacilitering

Akademifag 5 ECTS-point

'Procesfacilitering' henvender sig til ledere, kommende ledere, HR-konsulenter samt andre, der har brug for at kunne facilitere menneskelige processer.

Se hele vores udbud af efteruddannelse og kurser

Udover de hold der er særligt tilrettelagt for medarbejdere hos OK har vi også mange åbne hold.