HR-ydelser

HR-sparring og ydelser inden for HR-området

Hos os er HR et af vore væsentlige kompetenceområder. Igennem mere end 10 år har vi givet flere hundrede HR-konsulenter og HR-chefer en professionel uddannelse inden for HR. 

Vi kan derfor tilbyde virksomheder rådgivning og sparring i HR-spørgsmål, og ud over kompetenceudvikling kan vi også tilbyde mere håndgribelige ydelser inden for andre dele af HR-området. 

Vores konsulentydelser inden for HR-området henvender sig primært til virksomhedens HR-funktion, til virksomhedens øverste ledelse, til afdelingschefer og lignende.

Det starter med en uforpligtende samtale

Er du eller din virksomhed i tvivl om, hvordan I bedst udvikler jeres HR-kompetencer? Så kontakt os, og aftal tid til en uforpligtende samtale, og hør om, hvordan såvel nye som erfarne HR-medarbejdere kan udvikle deres kompetencer.

Vi går også gerne i dialog med jer om jeres visioner og udfordringer for HR-området i virksomheden. Som et muligt næste skridt kan vi bistå jer i in-house processer, der kan videreudvikle jeres aktiviteter inden for HR-området, fx MUS, teamudvikling, talentudvikling, ledelsesudvikling, testanvendelse, mødefacilitering, arbejde med fælles værdier og serviceholdninger med videre.